kullanmadım o telefonu gerçi ama sadece giriş seviyesi telefonlarda kasma gibi sorunlar baş gösteriyor. atrixi duymuştum giriş seviyesi değildi sanki.hatta f/p ürünüydü.baya övülüyordu. iphone 4'ün ios7li hali neyse giriş seviyesi telefonların kitkatlı hali de odur. gerçi 512 ramli telefonlara bile kitkat şuan 650 liralık android telefonumda abartmıyorum 30-40 uygulama yüklü. zerre kasma yok . -telefonun ısmını vermıyorum sonra fanboya çıkıyor adımız- gerçekler neyse onu soyluyorum sadece.
haklısınız hocam androidi çok severek almıştım aslında profil resmimden anlarsınız hatta ama soğudum sambian bile daha iyi geldi. bir daha da dönmem diye düşünüyorum bu aralar ama sizin gibi memnun olan çok fazla insan var tercih meselesi tabiki zavkler ve renkler tartışılmaz :)
quote:
Orijinalden alıntı: dragonfly23
Bence ekranını beğendiğiniz bir wp telefon alın. Office uygulamalarının bedava olması çok iyi. Üstelik Office uygulamalarını çok başarılı buluyorum.
Ders çalışmak için de kullanacaksanız büyük ekran ilk tercih olsun derim. Slayt falan çalışırken çok rahat olur.
Bir de 1gb ramli modeller daha iyi olur bence.
evet öyle düşünüyorum hocam açıkcası büyük ekran baya avantajlı oluyo
Al bi Lumia 925 hayatını yaşa tecrübeme dayanarak söylüyorum
lumia baya destek görmeye başlamış şahsen 2 ay öncesine kadar tiksiniyordum...ama memnunum şuan bende lumia nın modelını yukseltcem...bende cogu kısı gıbı 925 dusunuyorum..hem ince hem zarıf diğerleri pek ılgımı cekmıyor..:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme