Arkadaşlar bi türlü bulamadığım 5800 telefonumdaki hafıza kartımın şifresi için sizden acil yardım istiyorum. O kadar site dolaştım gezdim bir çok program söylediler indirdim yapmaya çalıştım ama hiç biri olmadı. Bi süre önce güvenlik kodumun şifresini bulamadığımdan telefonumu resetlemiştim nihayet olmuştu ama şimdide 8 Gb micro SD hafıza kartı için daha önce şifreyi değiştirdiğim şifre aklıma hiç gelmiyor ne yazdığımı hatırlamıyorum 100 kere 1000 kere aklımda olan ne varsa denedim ama bi türlü bulamadım. Lütfen bana yardım edin arkadaşlar telefonum hafıza kartıyla kart okuyucusuna taktığım halde pc ve laptopum bunu görmüyor. Bozuk olduğunuda sanmıyorum çünkü telefonuma taktığımda kartı görüyor ama işte şifreyi açmam lazımki içindekiler görsün ama bitürlü sonuç alamadım ne yapabilirim telefoncuya götürürsem yapabilirlermi yaparlarsa içindekilerde silinirmi??? Yada micro sd için şifre kırma biçimlendirme programıda varmı? Bİde telefonumdan kartı biçimlendir yerine tıkladığımda sanki biçimlendirecek gibi yükleme işlemi başlıyor ama 5-10 saniye sonra biçimlendirme hatası veriyo bunun nedeni şifreli olduğu için biçimlendirmiyo artık ne yapacağımı bilemiyorum lütfen bilen arkadaş varsa yardımcı olsun teşekkürler SAYGILARIMLA...
evet aynı sorun bendede var.. benim telefonum 6700 classic. 2GB hafıza kartım var.hafıza kartını benim kendi telefonuma taktığımda şifre istemeden içine giriyorum hiçbir sorun yok.. ama başka bir telefona taktığımda içine girmeden şifre istiyor. kendi telefonumda biçimlemdiriyorum biçimlendirme tamamlaniyo. tekrar başka telefonda içine girmeyi denediğimde şifre istiyo.birde kart okuyucuyla bilgisayara bağladığımda görmüo. bütün siteleri dolaştım hepsinin denemeye çalıştım olmadı.bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin TEŞEKKÜRLER
x-plore tarzı dosya yöneticisi programlardamı girmiyor..
Benim başıma bir kere geldi.. Tel den biçimlerdirince düzelmişti..
telden biçmlendrme yaparsınız düzelr sonra hafıza kartına girip seçenklerden şifreyi kaldrcaksınız...
denedim ama olmuyor şifre istiyor. sis uzantılı dosyaları desteklemiyor açmıyor
Şifreli de olsa telefondan biçimlendirme yapılabilir. Eğer biçimlendirme yaparken de hata veriyorsa önce telefona bi hard format atın sonra biçimlendirin... % 80 düzelecektir...
hata vermiyor biçimlendir diyorum biçimlendirildi diyor içindekiler de siliniyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme