LoL u ilk yüklediğimde FPS en kalabalık sahnelerde 25in altına düşmezdi. şimdi ise 20nin üstüne çıkmıor FPS 6 ile oyun oynamaya çalışıorum. FORMAT attım geçmedi Tekrar yükledim Bu olmadı. Videolarda da sorun var ayrıca bilmiorum ne kadar alakalı izlerken onlarda takılıyorlar :S Bu soruna bi çare arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum !!!
sistem özelliklerin neler?
Sistem özellikleri 4GB Ram İntel Duo core 1.8GHZ işlemci Ekrankartı INTEL GMA 4500MHD kullanılabilir grafik belleği 1550mb Yer yeterince var filan lakin... Dediğim gibi Aynı bilgisayarda daha önce oynarken problem yoktu. Virüsten şüplendim Format attım Lakin sorun devam ediyor...
ayarlardaan shadows u kapat, Türkçesi "gölgeler"
Kasanın içindeki tozları temizlemeni öneririm.
video ayarlarını sona çek. fanını git temizlettir ve termal macun yenilesinler. eğer işe yararsa dünyanın en mutlu insanı olabilirsin. benim laptop da öyleydi 1 fps yi bile görmüştüm :D tamir ettirdim. sabit durunca karanlık yerlerde 130 fps yi görüyordum :D
Eyw. yaa Bu Upgradelerden sonra Ayarlar değişmiş sanırım :D Lakin Video ile ilgili problem devam ediyor Onunda yeri burası değil
Leptobun Komple bi temizliğe ihtiyacı var 3 yaşında namussuz :D Bi macun ihtiyacı yok Değil :D