Şimdi Ara

Lütfen yardım..İstanbul Bilişim ve SAMSUNG PS50B530 PLAZMA TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • www.şikayetvar.com bir girip bakın. Sonra iki kere düşünmenize gerek yok.
  • sürekli aynı şeyler söyleniyor, yazılıyor.geçenlerde ben bir ürün sordum ist.bilişime fiyat uygundu ondan stokta kalmadı dendi biraz daha inceledim bir başka ürün buldum aradım ondan stokta kalmadı şu var diye daha pahalı bir ürün teklif edildi kişisel görüşüme göre ist.bilişim bunu bilinçli yapıyor bazı ürünleri piyasa fiyatınını altında göstererek ilgiyi çekip diğer ürünleri satıyor
  • Konuyla ilgili bir kaç fikrimi belirtmek istiyorum yakın zamanda bir arkadaşım LG, bir arkadaşımda sony 32ex705 model led tv'yi istanbul bilişimden satın aldı, şu ana kadar bir sıkıntı yaşanmadı, bu firma paralel ithalat yapan bir firma yani aldığınız Sony tvnin arkasında türkiyedeki sony ithalatçısı yok, arkasında istanbul bilişim var bu noktada türkiyede sanayi bakanlığı tarafından uygulanan kurallar geçerli, yani 30 iş gününde tamir edilemeyen cihaz için paranızı alabilir, yeni cihaz talep edebilirsiniz (bu x ithalatçı firması içinde geçerli, istanbul bilişim içinde.) kaldıki ülkeye bir ürünü sokup satabilmek için bir kaç ilde yetkili servis, ürün satıldıktan 10 yıl sonraya kadar stok bulundurma zorunluluğu mevcut. Ayrıca iki yıl sonra garantiniz bittiğinde de tüm yetkili ve özel servisler sizin, parasıyle değil mi? sony yetkili servise gittiğinizde bunu biz satmadık tamir edemez miyiz diyecek? hayır tabiki tamir edecek sizden de parasını alacak. fiyat farkının 3'te 1'lerde olduğunu düşünürsek İstanbul bilişimden ürün satın almamak için bir neden göremiyorum, ayrıca şikayetvarda orjinal ithalatçıların ürünleri ile ilgili de onlarca şikayet olduğunu göreceksiniz, bu işler birazda şans işi bir arkadaşım küçük odasında kullandığı 500 liraya Bimeksten aldığı ufak lcd'si için aylarca uğraştı.

• Ayrıca stok konusuna gelince her ürünü bulamayabilirsiniz, kafanızdan birden çok ürünü belirleyerek gitmelisiniz. biz 32ex705 düşünüyorduk, 32ex707 bulabildik fiyat ve özellikleri aynı sadece son kodu farklı, bundan daha pahalı bir ürünede bakmıştık o stoklarında yoktu.
  • ib paralel ithalat yapıyor yani aracı anadolu elektronik(samsung türkiye distribütörü kullanmıyor)felam kullanmıyor.fiyatları bu yüzden aşağı çekebiliyor.direk üreticiden aldığı için.
    2.soruna gelirsek plazmaların bir çok modeli üretilmediği için fiyatları bu kadar düğşüyo yani devamı yok.plazmaların özellikleri ve görüntü canlılığı bence lcd ve led den daha yüksek ve iyi.ancak şuda var plazmalar çok ışıklı ortlamlarda parlama yapabiliyor.ve hepsi sd yayını iyui göstermeyebiliyor.
    50" konusuna gelirsek odan eğer en az 4+ metre ise tv ile arandaki uzaklık al derim.ama daha yakınsa bence görüntü iyi ve net olmaz arkadaşın oda 4 metreydi 42" plazma ile bile bazen karelenme olabiliyodu.samsung plazmalar çok iyidir.ama en iyi plazma panasonictir.bence 42" al ama git mağazadan anadolu elektropnik garantili al .zira arkadaşın kisi 2 defa servise gitti
    gelip aldılar ve kendileri getir götür yaptı.parça dğeişti vsvs.
    ürünletrle ilgili yorumları oku özelliklerini ve fiyatlarını kontrol et.ancak almadan önce mutlaka electro world bimeks teknosa gib meğazalarda yakından incele öle al derim.zira netten alıp sıonradan ah bu parlama yapıyomuş sd performansı kötüymüş demeyin.beden tavsiyesi 42PJ350 LG PLAZMA TV mesela bu model bence beş para etmez yakından inceledim sd de hd perfoarmasıda çok kötü.ama fiyatı ucuz makyajı süper süper ince ama sonuç koca bir sıfır.
    saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: polatz

quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

Kısa ve net;yiyorsa alırsın;İb'den alırsan reel ve standart bir garanti prosedürü de beklemezsin.

Yani aldıktan sonra,garanti sorunu olursa ağlamak yok.

Diyelim 2 sene sonra tv bozuldu,garanti süresi de bitmişti,peki İb sana yardımcı olacak mı?Bunu sor ilk önce

Ürün İB'den alınsa bile garantisi bitmiş bir cihazı her servise götürebiliriz, neticede ücreti karşılığı tamir ettiriyorsun.

Parasını kullanıcı karşıladıktan sonra her servis ilgilenir. +1

• quote:

Orijinalden alıntı: avantajliurunler

ib paralel ithalat yapıyor yani aracı anadolu elektronik(samsung türkiye distribütörü kullanmıyor)felam kullanmıyor.fiyatları bu yüzden aşağı çekebiliyor.direk üreticiden aldığı için.
    2.soruna gelirsek plazmaların bir çok modeli üretilmediği için fiyatları bu kadar düğşüyo yani devamı yok.plazmaların özellikleri ve görüntü canlılığı bence lcd ve led den daha yüksek ve iyi.ancak şuda var plazmalar çok ışıklı ortlamlarda parlama yapabiliyor.ve hepsi sd yayını iyui göstermeyebiliyor.
    50" konusuna gelirsek odan eğer en az 4+ metre ise tv ile arandaki uzaklık al derim.ama daha yakınsa bence görüntü iyi ve net olmaz arkadaşın oda 4 metreydi 42" plazma ile bile bazen karelenme olabiliyodu.samsung plazmalar çok iyidir.ama en iyi plazma panasonictir.bence 42" al ama git mağazadan anadolu elektropnik garantili al .zira arkadaşın kisi 2 defa servise gitti
    gelip aldılar ve kendileri getir götür yaptı.parça dğeişti vsvs.
    ürünletrle ilgili yorumları oku özelliklerini ve fiyatlarını kontrol et.ancak almadan önce mutlaka electro world bimeks teknosa gib meğazalarda yakından incele öle al derim.zira netten alıp sıonradan ah bu parlama yapıyomuş sd performansı kötüymüş demeyin.beden tavsiyesi 42PJ350 LG PLAZMA TV mesela bu model bence beş para etmez yakından inceledim sd de hd perfoarmasıda çok kötü.ama fiyatı ucuz makyajı süper süper ince ama sonuç koca bir sıfır.
    saygılarımla.

dostum 42pj350yi çok yakından incelemişsin galiba ,biraz uzaklaş öyle izle derim,
    gerçi yakından bile izlesem götrüntü çok iyi,ben 50inch olanını kullanıyorum,sd yayınlar bile çok net ve keskin,renkler canlı,
    720p filmler harika,gündüz yansıması var ama bu kadar fiyat avantajı ile göz ardı edilebilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.