Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM.mitsubishi lancer 90 model.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5000 ytl bütçem var mitsubishi lancer 90 model buldum bir tane tüplü ruhsata işli.
    4.5 ytl civarına buldum motoru yenilenmiş baskı balata yeni deişmiş ..

duyduğuma göre bunların parçaları sorunluymuş . mitsubishi kullanan varmı bu model yoksada bir yardımcı olun ya pazartesi aracı alıcam..

SAygılar.

• 90 model 17 yaşında türkiyede şu an bile çok satılmayan bir araçtan bahsediyorsunuz.

tavsiyem temsa ile iletişime geçip parçalarının bulunabilirliğini oradan sorgulamanız.

www.temsa.com.tr den telefonlara ulaşabilirsiniz.

yada aksaraya gidip oradaki japon parçacılarını araştırın bir fikir edinmek için.

hayırlı günler.
  • bende 86 model dizel lancer vardı. 5-6 sene kullandım. ben onun sııfr parçalarını bile bulabiliyordum. artık ülkemizde parça sorunu diye bişey kalmadı.çok nadir arabaların bile parçalarını bulabilirsin. ama lancerin parçları biraz pahalıdır. bide yaşadığın yere bağlı her usta anlamaz bu arabalardan. büyük şehirde yaşıyosan al derim güzel arabalardır. satarken zorlanırsın biraz
  • bende aynı durumdayım. 90 model lancerda sorun yaşarmıyız.
    parçası pahalı demişsin, servis ücretleri nasıldır.
    yakıtı ve problem çıkarma olayı nasıldır.
    97 corsa vardı bende maşalah iiydi ama 2 3 ayda bi servislik oluyoduk 150 200 masraf
    çıkıyodu.
    biraz risklide olsa o rakama alınabilir mi diyelim yada uzak mı duralım.

bilgisi olan arkadaşlar.
  • araba temizse uzun süre masraf etmeden binersin, alacağın arabaları hor kulanmışlarsa yanına bile yanaşma, harcadığın paraya yeni bir araba daha alırsın,
    benimki 1.6 dizel olduğundan şehir içinde 100km 4,5 lt yakıyodu, benzinlileri 1,5 diye biliyorum, parçalarını bula bilirsiniz o yönden çekinmeyin, bide bu arabalardan anlayan bi usta bulursanız iyi olur, bazıları arabayı tamir edecem diye iyice bozuyor,

iyi ustada biraz pahalıya yapıyor, ama iyi yapıyor, benim aracım 5 6 sene bindim şimdiye kadar hiç yolda bırakmadı, büyük ağrızalar çıkardı ama yinede yolda bırakmadı , tamirciye kadar gitti.

biraz satar ken zorlanırsınız, insanlar bu araçlara temkinli davranıyolar, ben bir buçuk senede sattım, sattığım adamda memnunum diyor.

araç çok temizse alınır.
  • Merhaba arkadaşlar,
    90 model bir araçtan bahsediyoruz ve bahsi geçen araç 19 yaşına gelmiş. Bu yaşta bir araçta sorun yaşamayacak olduğunuz bir marka yok. ne kadar temiz olursa olsun araç 20 yaşına yaklaşmış. Benim oturduğum mahallede bir tane var 90 serisi anlata anlata bitiremiyor, ne kahrımı çekti o biçim yollarda diye aracından inanılmaz memnun ama bu tür araçların parçalarını artık yan sanayi kullanmakla beraber büyük şehirlerde kullanmak ve iyi bir usta tanıdığınızın olması şart. Bütçeniz buna yetiyorsa o paralara kuş serisi almaktan çok daha doğru bir tercih olacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.