Şimdi Ara

Lütfen Yardım (s40 almak üzereyim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ancak Mondeo 1.6 dizel ikinci elde 40-45 bin tl ye temiz bulunabilir mi? Sıfırı en az 60 bin tl den başlıyor.
    Ben 41.750 tl ye alacağım Volvoyu. Bu paraya 1.6 dizel başka alternatif var mıdır?

Saygılar
  • Citroen C5 1.6 HDi 110BG var. Sanırım o fiyata 2008, belki 2009 model, az kullanılmış bulunur AMA doğrusu Fransız menşeeli araçlar içime sinmiyor pek.
    Muadilleri kadar sağlam, sorunsuz ve uzun ömürlü olduklarını sanMIyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Araca sonradan donanım taktırmak yıpratıcı olabilir kanaatindeyim. s40 güzel araç volvoları hep sevmişimdir hayırlı olsun.

Ben de aynı kanaatdeyim ancak hız sabitleyici için ekstra bir donanım takılmıyormuş.
    Sadece direksiyona tuşları ekledikten sonra program ekliyorlarmış.
    Bu nedenle acaba sorun çıkartmadan kullanabilirmiyim diye düşünüyorum.
  • Güncel
  • Eğer hız sabitleyiciyi yetkili servise taktırırsanız gayet sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.. Sonuçta hız sabitleyici opsiyonel olarak takılabiliyor aracınıza ve sizde bunu yapacaksınız..
  • aklınızda soru kalmasın diye bence dynamic modeline yönelmelisiniz. Hem daha dolu bir aracınız olmuş olur
  • Motor no'dan tramer sorgusu yaptırın, plaka sorgusuna aldanmayın.
  • ikinci ellerde durum nasıl bilemem ama volvo'da üç farklı donanım vardı ekim ayında arkadaşıma aracı alırken.
    başlangıç için fiyat farkı yok. ikinci seviye 4 bin lira farklı, üçüncü seviye 8 bin lira farklı başlangıç fiyatından.
    bol donanımlıyı satmak için mi dediler bilemiyorum ama mesela atıyorum hız sabitleyici 3.donanım paketinde olsun, tek başına bunu takamayacaklarını paketi almak gerektiğini söylemişlerdi. bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası öyle saçma iş mi olur.
    s40 dizel ikinci donanım paketli, iç döşemelerinde birkaç şey değişmiş haliyle araç 54 bin liraya alındı sıfır kilometre olarak ekim ayında.
    bu arada en çok yakışan renk de beyaz bence araca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolersin86

Merhabalar;

Çok uzun süredir s40 larda gözüm vardı ve araştırıyordum. Şimdi almaya karar verdim.
    2008 1.6d Premium 64 bin km de Beyaz Kazası boyası olmayan(tamponda az bir boya
    var) aracı az kullanılmış 4 kış lastiği ile beraber 41.750 tl ye anlaştım ve kapora verdim.
    Pazartesi Volvo servisinde ekspertiz (101 nokta) kontrolü yaptıracağım. Sizden yardım
    istediğim konular:

1.Sizce fiyat uygun mudur?
    2.Ekspertiz yaptıracağım ve hasar sorgusu yaptırdım. Başka unuttuğum yapmam gereken bir şey var mı?
    3.Satın aldıktan sonra serviste Hız Sabitleyici taktırmak istiyorum. Sonradan takılınca problem olur mu?

Şimdiden teşekkürler.

(Volvo başlığında da sordum ama sadece tek cevap aldığım için buraya da açtım kusura bakmayın.)

trafik kaydına bakın üzerinde haciz vb olmasın

• Ben Mart başında Premium paket + hız sabitleyici + High Performance müzik sistemine 56.400 fiyat aldım grup volvo dan.
    Ancak ikinci el alıp yaklaşık 15 bin liramın bana kalması daha mantıklı geldi. Şimdi premium paket ikinci ele hız sabitleyiciyi 800 tl ye takabileceklerini söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolersin86

Ben Mart başında Premium paket + hız sabitleyici + High Performance müzik sistemine 56.400 fiyat aldım grup volvo dan.
    Ancak ikinci el alıp yaklaşık 15 bin liramın bana kalması daha mantıklı geldi. Şimdi premium paket ikinci ele hız sabitleyiciyi 800 tl ye takabileceklerini söylediler.

İçine sindiyse hiç düşünme,bende bir ara araştırdım ama ESP olmaması yüzünden vazgeçtim.
    dynamiq modellerinde vardı,onlarında çok km li olanlarına gereksiz fiyat istediler,lacivert almayı düşünmüştüm denk gelmedi sonradan caydım.
    Araçtan beklentiniz volvo şekli ise evet,ama donanım derseniz biraz daha düşünün yada R-design falan bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirtetik

İçine sindiyse hiç düşünme,bende bir ara araştırdım ama ESP olmaması yüzünden vazgeçtim.
    dynamiq modellerinde vardı,onlarında çok km li olanlarına gereksiz fiyat istediler,lacivert almayı düşünmüştüm denk gelmedi sonradan caydım.
    Araçtan beklentiniz volvo şekli ise evet,ama donanım derseniz biraz daha düşünün yada R-design falan bakın

Şuan satılan sıfır baz donanımlı s40 larda dstc standart.
    2008 premium da dstc yani esp bulunmuyor mu?
  • Bugün s40 sordum fiyat vermediler, ayın 15inde yeni fiyatlar açıklanacak dediler, %10 zam gelmiş öyle dedi satıcı bayan, volvoya burdan güzel bir gönderiyorum...
  • güncel
  • Hayırlı olsun şimdiden.......
  • teşekkürler
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: necro_butcher

Hız sabitleyici takırmayı düşündüğünüze göre araç otomatik vites olmalı.. Eğer otomatik vitesi ise hız sabitleyiciyi yetkili serviste taktırabilirsiniz oldukça basit bir işlem..

Manuel ile otomatik arasında hız sabitleyicinin kullanımı açısından ne fark var?
    Neden böyle bir tahminde bulundunuz.
    Saygılar.
  • Bu arada aracın satıcısı satmaktan vazgeçti ve kaporamı iade etti. Artık başka bir s40 1.6d bakacağım.
    Yorum yapanlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.