Şimdi Ara

Lütfen Yardım (s40 almak üzereyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok uzun süredir s40 larda gözüm vardı ve araştırıyordum. Şimdi almaya karar verdim.
    2008 1.6d Premium 64 bin km de Beyaz Kazası boyası olmayan(tamponda az bir boya
    var) aracı az kullanılmış 4 kış lastiği ile beraber 41.750 tl ye anlaştım ve kapora verdim.
    Pazartesi Volvo servisinde ekspertiz (101 nokta) kontrolü yaptıracağım. Sizden yardım
    istediğim konular:

1.Sizce fiyat uygun mudur?
    2.Ekspertiz yaptıracağım ve hasar sorgusu yaptırdım. Başka unuttuğum yapmam gereken bir şey var mı?
    3.Satın aldıktan sonra serviste Hız Sabitleyici taktırmak istiyorum. Sonradan takılınca problem olur mu?

Şimdiden teşekkürler.

(Volvo başlığında da sordum ama sadece tek cevap aldığım için buraya da açtım kusura bakmayın.)

• fiyat normal gibi, hız sabitleyici ile ilgili bir şey bilmiyorum. güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

fiyat normal gibi, hız sabitleyici ile ilgili bir şey bilmiyorum. güle güle kullanın.
    Fiyat ne fazla nede az gibi duruyor. İnternet ilanlarındada benzer fiyatları sizde görmüşsünüzdür. 2. el araç almadım alan arkadaşlar yardımcı olacaktır, hız sabitleyici konusundada takılabildiğinden eminmisiniz? Sorun yaşanacağını sanmıyorum ama sonradan takılıp takılamayacağını araştırın bence...
  • Sonradan hız sabitleyici takarsınız birşeyde olmaz. Araç güzel fiyat hakkında bilgim yok.
  • Çok teşekkürler
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolersin86

Çok teşekkürler
    Saygılar
    Hız sabitleme sistemi direksiyon üzerinde olan modellerde (Ford, Honda) sonradan hız sabitleme takılamıyor.

Bu sistem ayrı bir kol olarak çalışan modellerde ise (Toyota) sonradan takılabiliyor.

Volvoda da ikinci şekilde çalışıyorsa sistem problem yok (gerçekten bilmiyorum)

Ama direksiyon üzerinden ise sonradan taktıramazsınız. İyi araştırınız.

Hayırlı olsun.

Haluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Hız sabitleme sistemi direksiyon üzerinde olan modellerde (Ford, Honda) sonradan hız sabitleme takılamıyor.

Bu sistem ayrı bir kol olarak çalışan modellerde ise (Toyota) sonradan takılabiliyor.

Volvoda da ikinci şekilde çalışıyorsa sistem problem yok (gerçekten bilmiyorum)

Ama direksiyon üzerinden ise sonradan taktıramazsınız. İyi araştırınız.

Hayırlı olsun.

Haluk

Alıntıları Göster
    Hız sabitleyici kendiliğinden yok mu bu araçta ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aLMaNNN

Hız sabitleyici kendiliğinden yok mu bu araçta ?

Alıntıları Göster
    Hız sabitleyici takırmayı düşündüğünüze göre araç otomatik vites olmalı.. Eğer otomatik vitesi ise hız sabitleyiciyi yetkili serviste taktırabilirsiniz oldukça basit bir işlem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvaje

Hız sabitleyici takırmayı düşündüğünüze göre araç otomatik vites olmalı.. Eğer otomatik vitesi ise hız sabitleyiciyi yetkili serviste taktırabilirsiniz oldukça basit bir işlem..

Alıntıları Göster
    hız sabitleyiciyi taktırırsanız tam randıman alamayabilirsiniz.
    fiyat gayet iyi gibi o temizlikte bir araç için
    hayırlı olsun diyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_ihan

hız sabitleyiciyi taktırırsanız tam randıman alamayabilirsiniz.
    fiyat gayet iyi gibi o temizlikte bir araç için
    hayırlı olsun diyelim :)

Alıntıları Göster
    Araç güzel fiyatıda normal. Unuttuğunuz birşey de yok. Fakat hız sabitleyici olayını bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HazzaR

Araç güzel fiyatıda normal. Unuttuğunuz birşey de yok. Fakat hız sabitleyici olayını bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Kişisel tercihler farklı olabilir, zevk ve bütçe meselesi ....
    BEN bütçeyi 45-47.000 TL'ye yükseltmeye çalışır 2008 Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium alırdım.
    Ne olursa olsun, en iyi ihtimalle 3 yaşında, C-segmenti bir araca o kadar para vermezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

BEN bütçeyi 45-47.000 TL'ye yükseltmeye çalışır 2008 Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium alırdım.
    Ne olursa olsun, en iyi ihtimalle 3 yaşında, C-segmenti bir araca o kadar para vermezdim.

Alıntıları Göster
    elbette ki şahsi bir durumdur ama volvo ile ford da kıyaslanamaz hocam
  • quote:

niye kıyaslanamaz s40 dediğiniz araba ford focus platformunda bir araç

Yani mondeo her türlü ezer geçer s40 ı
  • quote:

Ben de kıyaslamadım ZATEN.
    quote:

dedim SADECE...
  • quote:

quote:

Ben de kıyaslamadım ZATEN.
    quote:

dedim SADECE...

Alıntıları Göster
    o zaman kıyaslamadan önce volvo nun fabrikasını çalışma ve üretim şeklini incelemenizi öneriyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bugra94

quote:

ne açıdan ezer geçer ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestekar87

quote:

Orijinalden alıntı: bugra94

quote:

ne açıdan ezer geçer ?

Alıntıları Göster
    Volvonun güvenlik açısından mondeo'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Zaten eşit olduklarını kabul etsek bile 2.0 motorun vergi ve yakıt yönünden dezavantajı beni s40'a yönlendirdi.

Ekspertiz için Ankara'da iki yetkili servis var. Konya yolundaki Grup Volvo ve İstanbul yolundaki Volan(Arkas).
    Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolersin86

Volvonun güvenlik açısından mondeo'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Zaten eşit olduklarını kabul etsek bile 2.0 motorun vergi ve yakıt yönünden dezavantajı beni s40'a yönlendirdi.

Ekspertiz için Ankara'da iki yetkili servis var. Konya yolundaki Grup Volvo ve İstanbul yolundaki Volan(Arkas).
    Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz.

Alıntıları Göster
    YENİ Mondeo'nun 1.6 DuraTorq TDCi 115BG, 6-ileri manuel vitesli motoru DA olduğunu unutuyorsunuz.
    http://www.ford.com.tr/otomobiller/mondeo/teknik-ozellikler
    Tabiii ne zaman Türkiye'ye gelir, ne zaman 2. el olarak ilanlarda görülmeye başlar, o da ayrı konu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 11 Nisan 2011; 9:51:01 >

• quote:

YENİ Mondeo'nun 1.6 DuraTorq TDCi 115BG, 6-ileri manuel vitesli motoru DA olduğunu unutuyorsunuz.
    http://www.ford.com.tr/otomobiller/mondeo/teknik-ozellikler
    Tabiii ne zaman Türkiye'ye gelir, ne zaman 2. el olarak ilanlarda görülmeye başlar, o da ayrı konu...

Alıntıları Göster
    Araca sonradan donanım taktırmak yıpratıcı olabilir kanaatindeyim. s40 güzel araç volvoları hep sevmişimdir hayırlı olsun.

• Volvo araçları zevk işi ama fiyat biraz yüksek gibi geldi bana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.