Şimdi Ara

Lutfen Yardım sanırım kazıklandım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben pc yı 2 yıl oncesı almsıtım 1 yıl once sınırlenıp klavyenın ortasına yumruk atmıstım ve ıslemcı hasar gormustum garantıye verdım sagolsunlar yaptılar ? SAGOLSUNLAR İ5 işlemcım vardı ve daha yenı farkedıyorum AMD Phenom II . cok sasırdım . artık gerı donusu yok en az 3 4 kere pc yı kendım acıp fan temızledım . bu AMD Phenom II ıslemcısı hakkında bılgı almak ıstıyorum en azından i5 e gore kıyaslanmasını ıstıyorum :(
    bir sorum daha olucak Ekran kartımı yukseltmek ıstıyorum ama SSD olayı varmıs sanırım ekran kartı yukseltılemıyormus sadece donanım olarak SSD mı ne kullanmak gerekıyormus pek bılgım yok yardımcı olursanız cok sevınırım

Emeğinize saygı ve teşekkurlerımıi sunuyorum .

• ben pc uzmanı değilim ama bildiklerimi söylüyeyim işlemci konusunda fikrim yok ekran kartı değişmiyor ssd ise pc hızlandırmak için sanırım :)
  • İşlemci, ram , hdd-ssd gibi donanımlar değiştirilebilir-yükseltilebilir. Ssd ; açılma-kapanma, dosya-oyun yükleme, veri aktarma gibi işlemlerde hdd ye göre daha hızlıdır. Ve daha sessiz çalışır. Ayrıca biraz da pahalıdır. Hdd nin yerine takıp kullanılabilir. Amd phenom 2 nin de birçok farklı versiyonu var. Fakat performansı 1. veya 2. nesil i5 işlemcilere göre biraz daha düşüktür.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.