Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM SINIFTA KALICAM YOKSA... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • problem de orda, hangi okul ? hangi bölüm demedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cturna

problem de orda, hangi okul ? hangi bölüm demedim

balıkesir ili dursunbey ilçesi dursunbey endüstri meslek lisesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilal01

bi de buna bak arkadaş bu da senin kiyle aynı görevde olabilir

/>

teşekkürler ama benimkisiyle aynı degil galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cadawra055

abi ya benimde ödev var ama basit makineler. Makara sistemi kuracağım nasıl birşey olcak hala çözemedim değişik olması lazım nasıl yapayım banada yardım edin bari burda hazır konu açılmış

Banada yardım eder misiniz ? Ciddiyim
  • quote:

quote:

abi ya benimde ödev var ama basit makineler. Makara sistemi kuracağım nasıl birşey olcak hala çözemedim değişik olması lazım nasıl yapayım banada yardım edin bari burda hazır konu açılmış

kardeş ben bilsem bişey yardım edeyim bilmiyorum.bilsem devremle uğraşıyo olurdum. bende bişey bulamadım daha

• quote:

Orjinalden alıntı: cannon

quote:

quote:

kardeş ben bilsem bişey yardım edeyim bilmiyorum.bilsem devremle uğraşıyo olurdum. bende bişey bulamadım daha

Galiba burdaki kimse bilmiyor..

• http://www.darkhardware.com/st.php?u=articles/fan_kontrol-01 bide buraya bak yaw artık geçersin demi yada hocan bizleri geçirir belki dersten walla ben senin hocan olsam seni bu dewre için sınıfta bırakırdım ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilal01

http://www.darkhardware.com/st.php?u=articles/fan_kontrol-01 bide buraya bak yaw artık geçersin demi yada hocan bizleri geçirir belki dersten walla ben senin hocan olsam seni bu dewre için sınıfta bırakırdım ha

yapamazsam zaten bıtrakıcak atelye dersi baraj ders başarısız oldugunda direk sınıf tekrarı durumuna düşüyorum valla gerçek çok sağolun sayenizde sınıfı geçicem.allaha emanet olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenakord08

Selamun aleyküm
    Kardeş www.tugi.gen.tr sahifesinden forum sahifesine git orada nosi bilgisayar elektronik projeler bölümüne bak fan kontrol sistemine ait her şey var baskı devreside dahil
    Kolay gelsin..

tşkler
  • sonra sizden is yapilmasi beklensin degil mi ?
  • Foruma yeni girmiş bir arkadaşı eleştirenlere bakınız hele.
    Sanki kendileri çok biliyorlar.
    Beğenmediğiniz bir konu ise ilgilenmeyin.Sakıncalı görüyorsanız yönetime bildirin.
    Adamım bir kafasına sıkmadığınız kaldı,hoş belkide bu kadar laf edesiye sıksanız daha iyi olurdu.
    Bundan çok daha basit sorularda 10 sayfayı aşan cevaplar var.Soru şekli biraz itici olunca sık gitsin.
    Step diye aratın 50 sefer yazdık 150 sefer yol gösterdik hala dalıyor açıyor başlık motorumun ucu 3-5 kablolu ... Ona bir şey yok ama bu arkadaşa var,garibandır nasıl olsa...

Bilmediğiniz konulara cevap vermek zorunda değilsiniz.

Proteus un son versiyonunda LM311 sim olmasa da eşdeğeri LP211-311 sim ediliyor.Pdf lerinde uygulama şekilleri var.

@cadavra055 , corocodil-teknoloji yazılımını bul ve kur orada sorduğun konularda bilgide var simulasyonda.
    Edit : corocodil = croocodil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musallim -- 14 Nisan 2008; 2:21:01 >
  • quote:

foruma bir katkım yok ama bu saatten sonra olucak durumum çok kritik yoksa üye olur olmaz sizden yardım istmezdim 1 senem boşu boşuna gidicek eger yapamazsam kardeş lütfen yardımcı olmanızı rica ederim.söylediğinizde sizde haklısınız

senin bir senen boşu boşuna gitmiş zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: musallim

Foruma yeni girmiş bir arkadaşı eleştirenlere bakınız hele.
    Beğenmediğiniz bir konu ise ilgilenmeyin.Sakıncalı görüyorsanız yönetime bildirin.
    Adamım bir kafasına sıkmadığınız kaldı,hoş belkide bu kadar laf edesiye sıksanız daha iyi olurdu.
    Bundan çok daha basit sorularda 10 sayfayı aşan cevaplar var.Soru şekli biraz itici olunca sık gitsin.
    Step diye aratın 50 sefer yazdık 150 sefer yol gösterdik hala dalıyor açıyor başlık motorumun ucu 3-5 kablolu ... Ona bir şey yok ama bu arkadaşa var,garibandır nasıl olsa...

Proteus un son versiyonunda LM311 sim olmasa da eşdeğeri LP211-311 sim ediliyor.Pdf lerinde uygulama şekilleri var.

@cadavra055 , corocodil-teknoloji yazılımını bul ve kur orada sorduğun konularda bilgide var simulasyonda.

Anlayışın için teşekkür ederimi İyi forumlar

• quote:

Orjinalden alıntı: musallim

Foruma yeni girmiş bir arkadaşı eleştirenlere bakınız hele.

teşekkürler hocam çok sağoalsın.bu arada böyle bir yorumada ihtiyacım vardı güzel oldu.aynen dediğin gibi oldu :D

• quote:

Orjinalden alıntı: alimakkaya

sonra sizden is yapilmasi beklensin degil mi ?

katılmamak elde değil hocam yeni nesil hazırcılığa alışmış .......
  • Arkadaşlar google da araştırma yapmak forumlarda ödev aramaktan zor olmuş galiba hiç bir şey bulamadım diyen arkadaşlar eğer içinden gele gele araştırırlarsa aaa google da ne kadar çok şey varmış hemen bulduk diyeceklerdir herkes ödevini burda hazır isterse ohooooo...

Ama yapmışındır uğraşmışındır abi ben burasını anlayamadım nasıl ayarlarız şurasını nasıl değiştiririz gibi sorulara her zaman sonuna kadar yardımcı oluruz burda yazan çoğu kişinin ödevleri oluyor hazırcılığa
  • zaten adam devreye çalışmış kurmuş ama çalıştıramamış yardım istio bunn neresi hazırcılık
    adam bana sıfırdan devre yapın dememişki
  • quote:

LÜTFEN YARDIM SINIFTA KALICAM YOKSA...

.baskı devresi çalışma mantığı ve ısıte çizilmiş simülasyonu lazım

Arkadaş resmen sipariş yapmışş...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.