Şimdi Ara

Lütfen yardım!!! Sony m4 aqua & lg K10 ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sadece whatsap, face, messengar kullanılacak, oyun ve üst düzey bi kullanım olmayacak.
    M4 : hafıza sorunu var ama hafıza kartı takar foto ve videoları ona atarız.
    Bunun dışında bu cihazın kronik bi sorunu var mıdır, ya da çok ısınıyo mudur, daha önce hiç sony kurcalamadım bile, kullanıcıyı yorar mı ?

K10: telefon yeni, sonyden avantajı 16 gb hafıza ile geliyo, renk konusunda biraz sıkıntısı varmış galiba mat gözüküyomuş renkleri...
    Ama bu cihazın da kronik sorunu var mıdır? Varsa bile yeni olduğundan ve fazla kullanıcısı olmadığından soru işareti gibi..

Diğer önerilere de açıyım, max vereceğim para 900 lira..
    Siz olsanız napardınız arkadaşlar ? Bu arada telefonu babam kullanacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jönnnn J kullanıcısına yanıt
    M4 kullanıyorum cihazın sadece hafıza sorunu kaldı.Sosyal medya uygulamaları ve resimlerle hafıza doldu sayılır 1 gb civarı boş yer kaldı.Düne kadar ısınıyordu ama 4.5g ye geçildiğinden beri nerdeyse hiç ısınmıyor.
    K10 hakkında fazla fikrim yok sadece mağazada görmüştüm.Yanlış hatırlamıyorsam rami 1.5 gb
    Farklı olarak gm4g var kasası pek sağlam değil ama baya iyi performansı var.

• tanklar yolda T kullanıcısına yanıt
    Isınma konusundaki iyileşmeyi duymuştum hocam, bu sorun çözüldüyse tek sorun hafıza işte
    Gerçi hafıza kartı takıcam, babam da çok fazla teli zorlamayacağına göre çok sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum ama k10 kafamı karıştırıyo işte.. Fiyat özellik olarak güzel ürün yapmış lg, sıkıntısı yoksa tabii...
    Teşekkürler bu arada...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.