Şimdi Ara

Lütfen Yardım. Yeni Ürün Mü? Para İadesi Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: real_ANL_93

herkese teşekkür ederim arkadaşlar

geçen pzt. günü para iadesi talebim alındı dün 1 hafta oldu.
    Sanırım tavsiyelerine uyacağım Acer'dan uzak duracağım.Daha önce Lenovo'nun y550'si ilgimi çekmişti.Ama bilmiyorum.Çünkü kolaylık açısından oyun oynarken şarkı değiştirmek filan istediiğimde eski HP'imde hemen kısayol tuşlarından hallediyordum.Şimdi alışkanlık oldu Lenovoda o tuşlar yok.Onun için sanırım bu aralar HP modellerini araştıracağım.

Ama tüm önerilere açığım arkadaşlar çünkü görünen o ki paramın yatırılmasına daha çok var.

Ne kadar para iadesi alacaksın ?
    10 -15 gün gibi bir süre olması lazımdı. Bu süre içerisinde para iadesi yapmaları gerekiyor. Yoksa Ver elini kaymakamlık hakem heyeti. Hakkını ara

• Ben tam 1753 TL para iadesi alacağım.Aldığımda kampanya olduğundan 2 bin küsürlük laptopu kdvsiz almıştım.
    31 Temmuz Cuma günü yollamıştım son evraklarımı evraklarımı ne zaman hakem heyeti ya da Tükoder'e baş vurmalıyım aydınlatır mısınız beni?
  • tedirgin olmak istemiyorsanız acer 6930 lara bakmanızı öneririm. Bit çok model konfigürasyonu var. Kullanıcıların topici de var (226 sayfa olmuş) istediğin soruları sorabilirsin, yardımcı olurlar. Bu arada HP lerden çoğu kişi şikayetçi, burada tavsiye ederken yoğurdum ekşi demem tarzı yorumlar yapmayın, bu yüzden başı ağıran çok kişi bu forumda var. Ben 6935g kullanıyorum, bunu da tavsiye ederim fakat teknosa getirtmiyor artık, bulman şans işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_ANL_93

Ben tam 1753 TL para iadesi alacağım.Aldığımda kampanya olduğundan 2 bin küsürlük laptopu kdvsiz almıştım.
    31 Temmuz Cuma günü yollamıştım son evraklarımı evraklarımı ne zaman hakem heyeti ya da Tükoder'e baş vurmalıyım aydınlatır mısınız beni?

13 gün olmuş, size zaten max. 2 ay süre içerisinde paranız iade edilir deniliyor. 1 ayı geçerse o zaman bir şeyler yapın derim. Daha siftah.

quote:

tedirgin olmak istemiyorsanız acer 6930 lara bakmanızı öneririm. Bit çok model konfigürasyonu var. Kullanıcıların topici de var (226 sayfa olmuş) istediğin soruları sorabilirsin, yardımcı olurlar. Bu arada HP lerden çoğu kişi şikayetçi, burada tavsiye ederken yoğurdum ekşi demem tarzı yorumlar yapmayın, bu yüzden başı ağıran çok kişi bu forumda var. Ben 6935g kullanıyorum, bunu da tavsiye ederim fakat teknosa getirtmiyor artık, bulman şans işi.

Ne yazık ki Hpden şikayetçi olanlar kadar hpden memnun kalanlar da bayağı bir var. Özellikle bu yeni pavilion serilerinde hp tüm sorunları (bunun başında ısınma geliyor) gidermiş görünüyor. Yeni serilerden şikayetçi olan görmedim ben daha. Ayrıca bilmiyorum sadece bana mı oldu bu ama, zamanında Acer marka cihazımı aşırı ısınma, ram problemi, azıcık kasınca gelen mavi ekran ve hdd problemleriyle servise verdiğim cihazımı 1 hafta sonra hava üfleyin geçer diye geri yolladıklarından beri benim kanım oraya ısınmadı :) Fakat kardeşim dediğiniz acer modeline yakın bir şey kullanılıyor, şu zamana kadar memnundu. Alınalı 2 ay olmadı, lcd ekran gitti görüntü gidip gelmeye başladı. Belki de bizim Acer'dan yana şansımız yok :) Fakat tüm Acerlara bunu mal etmek yanlış olur.

Neyse demeye çalıştığım şey şu ki, elektronik sektörü bu. Servisler bazen kötü olabilir, bazen iyi olabilir, modeller kötü olabilir, iyi olabilir. Çoğu kişi şikayetçi olabilir, fakat bunun Türkiye'deki en üst sıradaki notebook markası olması ile ilgili olduğunu da unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRMaSTeR -- 13 Ağustos 2009; 21:11:59 >

• ARkadaşlar bugün itibariyle HP paramı kuruşu kuruşuna yatırmış bulunmaktadır.31 temmuzda aldıkları talebi 25 ağustosta yerne getirdiler.Yani 60 günlük süre dolmadan 25. dünde yatırdılar paramı.Bu işlem aklımda zedelenen HP imajını tekrar düzeltti ve Acer düşünürken yine HP'ye döndüm sanrım.
  • hp 2 yıl önce lap top a verilen parayı aynen iade ediyor mu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.