Şimdi Ara

Lütfen Yardım. Yeni Ürün Mü? Para İadesi Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha önce para iadesi istediğim hp bugün beni aradı.Ve para iadesinin 2 aya yakın bir sürede işlemlerinin yapılabileceğini söyledi.Çünkü dediklerine göre yurt dışındaki merkezden yönetiliyormuş bu işlemler.

Bana para iadesi yerine şu ürünü önerdiler ve kararımı zorla yeni ürüne çevirmek ister gibi "Stoklarda fazla yok.Kararınızı çabuk verin"dediler :
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3872814-3985340.html

gerçekten tatmin edici bir ürün olsa da insan da beklemek istemiyor 2 ay.

Arkadaşlar siz ne yaptınız?Para iadesi sizin de bu kadar uzun sürdü mü yoksa bu HP'nin bana yeni ürün istemem için zorla dayatması mı?

• 2 ay sürmeyebilir para iadesi. Bir arkadaşa da 2 ay demişler 10 gün içinde parasını iade etmişler. Ürün konusuna gelince de gerçekten haklılar. Neredeyse ellerindeki tüm ürünleri bitirdiler. Hatta bazı teklif ettikleri ürünler piyasada kalmadı bile. Bir art niyet aramayın yani.

Ürüne gelince, ati 4650 ekran kartı var. Benim cihazda da aynı şey var kesinlikle canavar gibi bir şey kendisi. Size teklif edilen bilgisayarın işlemcisi standart seviyede, ne kötü, ne de aman aman iyi. HPnin en büyük avantajı bu ati 4650 ekran kartıdır. Türkiye'deki notebooklardaki en iyi ekran kartlarından biridir. Hatta 3000 TL ve üstü cihazları çıkartırsak en iyi ekran kartı diyebiliriz rahatlıkla. O ekran kartı yüzünden bu bilgisayarı aldım ben. Tercih sizin.
  • 2 ay sürmeyebilir para iadesi. Bir arkadaşa da 2 ay demişler 10 gün içinde parasını iade etmişler. Ürün konusuna gelince de gerçekten haklılar. Neredeyse ellerindeki tüm ürünleri bitirdiler. Hatta bazı teklif ettikleri ürünler piyasada kalmadı bile. Bir art niyet aramayın yani.

Ürüne gelince, ati 4650 ekran kartı var. Benim cihazda da aynı şey var kesinlikle canavar gibi bir şey kendisi. Size teklif edilen bilgisayarın işlemcisi standart seviyede, ne kötü, ne de aman aman iyi. HPnin en büyük avantajı bu ati 4650 ekran kartıdır. Türkiye'deki notebooklardaki en iyi ekran kartlarından biridir. Hatta 3000 TL ve üstü cihazları çıkartırsak en iyi ekran kartı diyebiliriz rahatlıkla. O ekran kartı yüzünden bu bilgisayarı aldım ben. Tercih sizin.
  • Demin arayıp garanti durumunu sordum.
    yeni ürün istemem takdirinde bana garantsinin eski ürününkinin geçerli olduğunu söylediler.
    zaten ben onu 14 haziran 2007'de almıştm garanti sresinn son gününde de servise teslim etmiştim.
    yeni ürün alırsam en küçük sorunda para ile tamir ettirmem gerekiyor yani
  • Size kalmış. Para iadesi alın o zaman sonra tekrar pc alırsınız. Garanti de sıfırlamış olur.
  • Eski Bilgisayarın neydi ? Ne kadara almıştın ?
  • eski bilgisayarım pavilion dv6375ea ydı. 1753 tlye almıştm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garanti durumundan dolayı bence para iadesini alın 2 ay biraz uzun bi süre ama bence daha mantıklı.
  • arkadaşlar para iadesinde bulundum cuma günü.hadi hayrlısı bakalım nolcak.sizin dediğiniz gibi garantisi yenilenmiş olarak bi laptop alacağım araştırmalar başladım bile

hp dv5 1144et veya acer 5935 düşünüyorum. ne diyorsunuz?
  • Ben acer kullandım ve açıkçası çok soğudum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • Para iadesi alın ve 1144et ya da 5935 alın . Acerlar artık problemsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 5 Ağustos 2009; 11:17:17 >
  • Yeni modeller hakkında pek fikrim yok. Kardeşim de kullanıyor daha 1 ay oldu ekran gidip gelmeye başladı, şimdi garantiye verilecek. Fakat şans eseri de ona patlamış olabilir.

Eski model aspire kullandım. Aşırı ısınma oldu, sürekli BSOD aldım, adamlara gidip ramlerde problem var, azıcık zorlayınca bilgisayarı BSOD alıyorum, işlemci de çok ısınıyor dedim. 10 gün sonra bilgisayarın deliklerinden hava üfleyin geçer diye pcyi geri yolladılar. Ondan sonra bir daha da servisle işim olmadı. O bilgisayarın ise ramleri yalan oldu. Bilgisayarı açtığım ilk sn.den itibaren aşırı ısınma yapıyor ve hddde de bad sector oldugu ortaya cıktı. ,

Fakat dediğim gibi, yeni modeller hakkında bir fikrim yok. Bunları yaşadıktan sonra haliyle ben sogudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Para iadesi alın ve 1144et ya da 5935 alın . Acerlar artık problemsiz

5935 e baktım teknosaa.sabahtan akşama kadar çalıştıkları için ısınma sorunu var mı diye bakmak için akşam gittim.
    gerçekten hiç ısınmamıştı.benim pavilion 2 saat çalışsa ateş gibi oluyordu.
    Acer'larda artık problem yok demiştiniz bu 5935 alan arkadaşlar ya recovery sorunundan ya da ölü pikselden şikayetçi.

ne diyorsunuz?
  • real_ANL_93 kardeş bence başta HP'den kesinlikle para iadesi alarak kurtulun çünkü yeni verdikleri üründe 1 yıl içinde %90 bozulacaktır ve garantiside olmamış olacak Hp laptopta o meşhur anakart arızasını verecek ve servisinde sizden istediği o fahiş ücretle birlikte Hp'ye lanet ederek laptop çöpe gidecek o yüzden baştan kesinlikle Hp'den kurtulun paranızı alıp cebinize koyun ve Hp markasından bir daha birşey almayı aklınızdan silin derim gelelim Acer konusuna yaklaşık iki sene önce almış olduğum Acer 5920G laptobumdan az çekmedim ısınma sorunları,anakart,ekran kartı değişimi ve ısınmaya bağlı tamamen laptobun kendinden kaynaklanan çatlak sorunlarımı desem Acer servisinin berbatlığımı desem o yüzden Acer'dan laptop almanızı hiç tavsiye etmem hem ürettiği laptoplar kalitesiz 1 yıldan sonra koyveriyor malzeme kaliteleri çok düşük hemde Acer'in servisi berbat adamlar yasa tanımıyorlar resmen o yüzden Acer'danda kesinlikle uzak durun derim şuanda Acer laptobu kardeşim kullanıyor ve soğutuculan bile kendini kapıyor laptop servise götürsem bu laptop çalışıyor sorunu yok biz test ettik diyorlar bu nasıl test etmektir bende anlamış değilim Acer'dan ne yapsamda kurtulsam diye kara kara düşünüyorum şuanda zamanında Hp alıp aylarca laptopsuz mağdur kalarak aldığım para iadesi ile mutlu sona ulaşıp kullanıcılarının servisini ve sorunsuzluğunu övmesiyle Lenovo aldım şuanda Lenovo laptobum 2 aydır sorunsuz çalışıyor ileride ne olur bilemem ama Lenovo'nun malzeme kalitesi ne Hp'de nede Acer'da var bunu söylemeden geçemeyeceğim ve laptop kullanıcısına sabah akşam oyun oynanmasına rağmen ısınmamasıyla güven veriyor ayrıca servisinin ilgisi muamelesi çok iyi o yüzden benim size tavsiyem Lenovo almanızdır

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 5 Ağustos 2009; 17:53:24 >

• Para iadesi kararı yerinde olmuş :) hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BL@DE

real_ANL_93 kardeş bence başta HP'den kesinlikle para iadesi alarak kurtulun çünkü yeni verdikleri üründe 1 yıl içinde %90 bozulacaktır ve garantiside olmamış olacak Hp laptopta o meşhur anakart arızasını verecek ve servisinde sizden istediği o fahiş ücretle birlikte Hp'ye lanet ederek laptop çöpe gidecek o yüzden baştan kesinlikle Hp'den kurtulun paranızı alıp cebinize koyun ve Hp markasından bir daha birşey almayı aklınızdan silin derim gelelim Acer konusuna yaklaşık iki sene önce almış olduğum Acer 5920G laptobumdan az çekmedim ısınma sorunları,anakart,ekran kartı değişimi ve ısınmaya bağlı tamamen laptobun kendinden kaynaklanan çatlak sorunlarımı desem Acer servisinin berbatlığımı desem o yüzden Acer'dan laptop almanızı hiç tavsiye etmem hem ürettiği laptoplar kalitesiz 1 yıldan sonra koyveriyor malzeme kaliteleri çok düşük hemde Acer'in servisi berbat adamlar yasa tanımıyorlar resmen o yüzden Acer'danda kesinlikle uzak durun derim şuanda Acer laptobu kardeşim kullanıyor ve soğutuculan bile kendini kapıyor laptop servise götürsem bu laptop çalışıyor sorunu yok biz test ettik diyorlar bu nasıl test etmektir bende anlamış değilim Acer'dan ne yapsamda kurtulsam diye kara kara düşünüyorum şuanda zamanında Hp alıp aylarca laptopsuz mağdur kalarak aldığım para iadesi ile mutlu sona ulaşıp kullanıcılarının servisini ve sorunsuzluğunu övmesiyle Lenovo aldım şuanda Lenovo laptobum 2 aydır sorunsuz çalışıyor ileride ne olur bilemem ama Lenovo'nun malzeme kalitesi ne Hp'de nede Acer'da var bunu söylemeden geçemeyeceğim ve laptop kullanıcısına sabah akşam oyun oynanmasına rağmen ısınmamasıyla güven veriyor ayrıca servisinin ilgisi muamelesi çok iyi o yüzden benim size tavsiyem Lenovo almanızdır

saygılar...

Dostum böyle diyorsun da Lenovo'nun f/p açısından iyi bir bilgisayarı yok. Mesela dv6-1144et muadili bir ürün söyler misin bana Lenovo'dan?

• Gerçekten ben de araştırdım biraz önce o aralıkta yok lenovo
  • Hpler hakkında bu kadar şikayet olmasının sebebi piyasanın neredeyse yarısını hpnin oluşturması.Dv6 1144et 1146et modellerine bu fiyatlarla yaklaşabilen yok.Ben daha yeni bir hp kullanıcısıyım ama bataryada filan hiç sorun çıkartmadan yolladılar bana .Memnunum şu an için ileride ne olur bilmiyorum tabiki.Karar size aittir.Garanti süreniz bu kadar azalmışken para iadesi almanız daha mantıklı ama yine de hp -asus ve toshiba güvenilebilir markalar diye düşünüyorum .
  • Toshiba istediği kadar güvenilir olabilir. Ama donanımdal olarak parasının hakkını vermiyor. Bu bir gerçek
  • herkese teşekkür ederim arkadaşlar

geçen pzt. günü para iadesi talebim alındı dün 1 hafta oldu.
    Sanırım tavsiyelerine uyacağım Acer'dan uzak duracağım.Daha önce Lenovo'nun y550'si ilgimi çekmişti.Ama bilmiyorum.Çünkü kolaylık açısından oyun oynarken şarkı değiştirmek filan istediiğimde eski HP'imde hemen kısayol tuşlarından hallediyordum.Şimdi alışkanlık oldu Lenovoda o tuşlar yok.Onun için sanırım bu aralar HP modellerini araştıracağım.

Ama tüm önerilere açığım arkadaşlar çünkü görünen o ki paramın yatırılmasına daha çok var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.