Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIMCI OLUN ACİLLL..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELIKLE HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR, CIHAZIM TOSHIBA L850 1rh MODELI VAR (hd7670m). SORUNUMA GELINCE SON 1 aydır bir problem belirli bir süre oyun oynadıktan sonra aşağıda resimde koyduğum problem oluşuyor. Oyundan çıktımdan sonra ekranda dıkey olarak Çizgiler çıkıyor, bilgisayarımın fanları düzenli temizlendi ve Termal macun bakımları zamanında yapıldı ısıma konusu 55-70 derece arası oyunlarda yani ısınmadan bi problem olduğumu düşünmüyorum ekran bu sıkıntıya geldıgımde hdmi ile bağlıyorum baska monitöre ve orada bır problem gözükmemektedir yani pc yi yeniden başlatıp açtığımda düzeliyor devamli olmuyor ara ara oyun oynadıktan sonra bazen yapıyor bütün driverler son sürümler yüklü sadece bu oclerde 2 ekran kartı var biri hd grafik 4600 biri HD 7670m, intelin ekran kartı sürücü yüklenmiyor daha yeni formatlardı sadece ati ekran kartının driveri gözküyor pcde , sorun sıkıntı ne olabılır bilen arkadaslar yardımcı okursa sevinirim , teknil servislere arayıp sorduğumda ,ekran kartı chipset arızası diyen var, LCD data kablosu problemi diyen var, yada ekranda problem var diyenler var yani daha teknik servise göstermedim açıkcası bilmeyen bu işi çok fahiş fiyat verecekler diye sıkıntılıyım, BILEN ARKADAŞLAR EN AZINDAN BÖYLE BIR PROBLEMI OLAN VARSA YARDIMCI OLABILIRMİ FOTOĞRAFI YÜKLÜYORUM ŞIMDIDEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER ..
     LÜTFEN YARDIMCI OLUN ACİLLL..? LÜTFEN YARDIMCI OLUN ACİLLL..? LÜTFEN YARDIMCI OLUN ACİLLL..? LÜTFEN YARDIMCI OLUN ACİLLL..? LÜTFEN YARDIMCI OLUN ACİLLL..? LÜTFEN YARDIMCI OLUN ACİLLL..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.