Class D Amfi Diye Aratıyorum Arama Motorundan Ama Bir Sonuca Ulaşamadım. O Yüzden Bildiğim Bir Marka Model de Yok Maalesef :( |
Üstad'ım Bir Yardımcı Olur musun ? Hoparlörüme Uygun Bir Amfi Önerisi İstiyorum (2. sayfa)
-
-
Amfilerin çalışma sistemi bir teknik özellik olup tüketiciyi doğrudan ilgilendirmediğinden model tanımında bu bilgi olmayabiliyor.
y-emre arkadaşımızın daha önce belirttiği Yamaha WXA-50 ve Denon PMA-60 amfiler Class D.
Özellikle Amerikalı ve Avrupalı amfi üreticileri hazır Class D amfi modülü kullanmayı tercih ediyor ve bu modüller ucuz değil.
Belirli başlı Class D modül üreticileri: Hypex NCore, Eigentakt, Icepower.
Çoğu Japon firma ise kendi tasarımlarını kullanıyor.
Pioneer artık belirli düzeyin üzerindeki bütün AV receiver ve entegre stereo amfi modellerinde kendi Class D tasarımlarını kullanıyor.
Özellikle bilgisayar ile kullanmak isteyip oldukça uygun fiyatlı arayanlara AliExpress'den şu Class D amfiyi tavsiye ederim:
(Fanlı olan baskılı devre değil hazır montajlı olan diğeri)
Ben laptop ve pasif bir çift 4 ohm/70W mini monitörler ile iki yıldır bu amfiyi kullanıyorum.
Yurtiçinden temin ettiğim 32V/5 A adaptör ile 2x100W'a yakın bir güç aldığımı tahmin ediyorum.
Yalnız bu tip amfilerde hoparlör koruma devresi olmaması az da olsa bir risk teşkil ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X