Şimdi Ara

Üstad'ım Bir Yardımcı Olur musun ? Hoparlörüme Uygun Bir Amfi Önerisi İstiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Class D Amfi Diye Aratıyorum Arama Motorundan Ama Bir Sonuca Ulaşamadım. O Yüzden Bildiğim Bir Marka Model de Yok Maalesef :(

• Pratik Tesisat P kullanıcısına yanıt

Amfilerin çalışma sistemi bir teknik özellik olup tüketiciyi doğrudan ilgilendirmediğinden model tanımında bu bilgi olmayabiliyor.

y-emre arkadaşımızın daha önce belirttiği Yamaha WXA-50 ve Denon PMA-60 amfiler Class D.

Özellikle Amerikalı ve Avrupalı amfi üreticileri hazır Class D amfi modülü kullanmayı tercih ediyor ve bu modüller ucuz değil.

Belirli başlı Class D modül üreticileri: Hypex NCore, Eigentakt, Icepower.

Çoğu Japon firma ise kendi tasarımlarını kullanıyor.

Pioneer artık belirli düzeyin üzerindeki bütün AV receiver ve entegre stereo amfi modellerinde kendi Class D tasarımlarını kullanıyor.

Özellikle bilgisayar ile kullanmak isteyip oldukça uygun fiyatlı arayanlara AliExpress'den şu Class D amfiyi tavsiye ederim:

https://www.aliexpress.com/item/32947965767.html?ug_edm_item_id=32947965767&edm_click_module=alg_product_1_4242087960&creative_img_ind=1&tracelog=rowan&rowan_id1=aeug_edm_21338_1_tr_TR_2022-04-14&rowan_msg_id=rakuCOWS_21338_$039e3efb1991442688acfcec2ffddcdf&ck=in_edm_other

(Fanlı olan baskılı devre değil hazır montajlı olan diğeri)

Ben laptop ve pasif bir çift 4 ohm/70W mini monitörler ile iki yıldır bu amfiyi kullanıyorum.

Yurtiçinden temin ettiğim 32V/5 A adaptör ile 2x100W'a yakın bir güç aldığımı tahmin ediyorum.

Yalnız bu tip amfilerde hoparlör koruma devresi olmaması az da olsa bir risk teşkil ediyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.