Şimdi Ara

Lutfenn Acıll YARDIM :((

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna denemeye başlıyorum ama confırmtıonda kalıor hiç bi deışıklık yok oyunada gıremıorm ne yapabılırım

• lutfen bı bılen varsa yardım edebılır mı
  • Bu ösym başvurularının uzatılmasından mı nedir ,yoğunluktan dolayı nette yavaşlıkta var.
    Bankada harçlar bile yatırılmıyo sistemden dolayı

Char preliyse sıkıntı olmaması lazım.
  • yok charım pirelı degıl piremıum yok ama denemıor bıle confırmatıon kalıor başka bir şey yok yanı sureklı öle kafayı yıcem çıkıp tekrar gırıorm gene öle gene öle gene öle
  • Aynı bilgisayarında daha önceki günlerde oyuna giriyorsa bugüne mahsus oyuna bağlandığın ille alakalı geçici yurt dışı bağlantı problemi
    olabilir.

Geçici bi durum.Akşama doğru düzelir herhalde...
  • şu anlık duzeldı bakalım .. Saol genede yardımın için teşekkür ederim
  • Oyundan kaynaklıymış sorun :D bi anda botlarmı banlandı nedir.Benimkide oyuna girebilmiş :)
  • benımkı duzeldı dedım ama gene devam . Denıyor sonra gene aynısı oluyor kalıo öyle
  • 5dk önce oyundaydım ne güzel ptde kurmuştuk ilk defa çat ????? hatası ...

Şimdide serverler boş auto login ekranında ne bekliyorsa . Senin duruma benziyo galiba :D

Serverlerin boş olduğunu göre göre oyuna girememekte sinir bozucu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _LAZOGLAN_ -- 17 Mayıs 2010; 17:47:13 >
  • sendede oluyoru mu ya o öle beklıor denemıor az once bı baktım denıor bu sefer dedım herhalde duzeldı yok denedıkten bı muddet sonra gene devam :S şimdi oyuna gırdım bı problem yok ama onun oncesınde çokta dedıgın gıbı sınır bozucu
  • Denemesine deniyorda serverler boşken girmiyor Şimdi gelde gir girebiliyorsan
  • bende en başta öle oldu server boş gırmedı ama sonra çıkıp gırdım .. gırdı oyuna . Ama benım normalde öle yanı bişeyı yoktu cumartesı akşam ustunden berı öle yanı denemıor :S bışey yapabılır mıyım acaba ne yapcagımıda bılmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.