Şimdi Ara

LÜTFENNN ÇOK ACİL YARDIM!!! GOOGLE CHROME SORUNU DELİRTİYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google Chrome son zamanlarda hata veriyor. Chrome'u açıp birkaç tane daha ek sekme açıyorum mesela. Her sekmede ayrı bi site açık. Daha sonra Chrome'u kapatıp tekrar açtığımda ekrana bu sayfaların hepsi birden geliyor. Normalde direk ana sayfam olanwww.google.com.tr gelmesi gerek sadece. Ama bende son oturumda açtığım tüm siteler açılıyor. Bilgisayarı fabrika ayarına döndürdüm olmadı. Chrome'u defalarca sildim yükledim olmadı. Lisanslı Trend Micro antivirüm vsr taradım birşey bulmadı, Kaspersky yükledim onla taradım o da bişey bulmadı. Daha sonra Plumbytes Malware koruyucu lisansı satın aldım bi dünya para verip o da ''snapdohijacker'' diye birşey buldu onu temizledi ama sorun devam ediyor. Sonra birde para verip reimage repair programını satın aldım onla taradım o da bikaç virüs buldu onları da sildim ama halen sorun devam ediyo ve çıldıracağım artık. Lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olsun. Format atamam çünkü daha 3 günlük bilgisayar ve Vatan Bilgisayar'dan aldım. Üstelik aynı sorun işyerimdeki bilgisayarımda da var. Ne yapcam bilmiyorum.

• Farkında olmadan ayarlar kısmında yer alan Başlangıçta diye bir bölüm var orada Kaldığım Yerden Devam et seçeneğini seçmiş olabilirsiniz. Slip tekrar kurdum demişsiniz ama
    Senkronizasyon da açıksa o ayar yine aktif oluyor olabilir. Bir o ayar seçilimi bakın derim.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Google Chrome'un ayarlarında mı acaba?
  • burakkk_55 kullanıcısına yanıt
    Evet.
    O ayar da seçili değil. Üstelik bazen şöyle bişey oluyor mesela pc yi yeni açtım masaüstü simgeleri yavaşca geldi ekrana pc açıldı. Sonra chrome kendiliğinden açılıyor ben açmadan. Bu her zaman olmuyor ama bazen oluyor.
  • Forumda ki arkadaşlar pek kullanmazlar ve tavsiye etmezler ama bir Norton alıp onla tarama yapsaydınız diyeceğim. Bilgisayarda bir virüs var gibi geldi. Diğer uygulamaların tespit edemediği çoğu virüsü Norton tespit eder.

Norton'un pek tercih edilmeme sebebi çok sistemi kullanıyor ve pc ağırlaştırıyor diyedir ama aynı görüşte değilim. Diğerlerinden fiyat olarak yüksektir ama daha başarılıdır.

Kaspersky denedim demişsiniz. Ben o uygulamaya 2 seple güvenmiyorum. 1. sebep onu kullanan insanlardan dosya aldığımda Norton genelde 1-2 virüs buluyor. Hatta netten indirdiğim ve Kaspersky ile taranmış virüs bulunamamıştır denen dosyalarda bile virüs buluyor. (Virüs olmadığı halde virüs sanmış diyenler olabilir ama alakası yok direk adını yazıyor ve netten aratınca virüs olduğunu da anlıyorsun) 2. sebep Ruslara ait bir uygulama ve malum bilgisayar dünyasında virüslerin ana vatanı genelde Rusya'dır.

Norton kullanıp beğenmeyenlerin büyük kısmı tahminen lisanssız sürüm kullanıyordur ki lisansız antivirüsler hem güvenilir değildir hem de lisansız Norton cidden bilgisayarları zorlar. Aylık olarak lisans anahtarı satışı yapan siteler var.

Gittigidiyor dan filan aylık 5-10 TL lisans anahtarı satışı yapan yerler var. Bir oradan 1 aylık lisans alıp deneyin isterseniz. Belki diğerlerin bulamadığı ve bu soruna yol açan virüsü bulup silebilir. Tabi var olan virüs sonradan kurulan antivirüslerin işe yaramasını engelleyen yapıda değilse. Bazı virüsler bulaştıkları sisteme sonradan antivirüs yazılımı kurulumuna izin vermez veya izin verseler bile işlerini düzgün yapmalarını engellerler. Sizin bilgisayarda virüs varsa ve bu tip bir zararlıysa formattan başka çareniz olmayabilir.

Anladım. Aslında evdeki bilgisayarımda Plumbytes'ın lisanslı sürümüyle yaptığım son taramalardan sonra sorun çözüldü gibi. Yinede 1-2 gün daha kullanıp kesin emin olcam. Bürodaki bilgisayarıma da kurdum lisanslı Plumbytes ve ondaki3 adet Snapdo.Hijacker zararlısını da temizledi. Şuan için onda da sorun çözüldü gibi ama dediğim gibi yine de bekliycem biraz daha. Aslında eskiden ben de Kaspersky Internet Security kullanıyordum lisanslı olarak ve ne yalan söyliyeyim memnundum yani :) O sürede hiç sorunum olmadı. Ne zamanki Trend Micro aldım Bimeks'ten ondan sonra bunlar geldi başıma. Yani bu sorunların olduğu tüm bilgisayarlarımda lisanslı en yüksek koruma olan Trend Micro Titanium Security var. Bimeks 3 lisanslı 40-50 liraya sattığı için almıştım :)
    Eğer sorunum çözülmezse Norton'u da deniyeceğim aklımda tavsiyeniz. Ama şunu merak ediyorum diyelimki Norton'un sitesinden 1 aylık deneme sürümünü indirsem en yüksek korumalı olanının. O zaman lisanslı versiyonuyla aynı taramayı yapmazmı? 1 ay boyunca lisanslı ile aynı işlevi görüyor sanıyordum deneme sürümünün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burakkk_55 kullanıcısına yanıt
    O deneme sürümde olur. İş görür oda. Trend Micro ben mobil antvirüs uygulaması ararken duymuş ve görmüştüm. Ucuz antivirüs yazılımlarına ben pek güvenmiyorum mutlaka bir sorun çıkıyor. Palı olanlar kadar güncelleme çıkarmıyor olmaları büyük olasılık.

Gerçi ben aslında hiçbirine güvenmiyorum. Bazi virüsleri kendileri bile yaptırıyor olabilirler. Ama onlarsız da olmuyor. El mahkum kullanıyoruz.
    Çok teşekkür ederim :) Valla yolumun üstü diye birde tam koruması kampanyalı fiyata diye Vatan'dan Kaspersky Total Security aldım 3 cihaz 1 yıl 150 TL. Bunun yanında Malwarebytes'ın ücretsiz sürümü de sürekli yüklü olacak bilgisayarda. İnşallah koruruz artık :) Tekrardan teşekkür ederim ilginize. İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.