Şimdi Ara

LÜTFENNN YARDIM EDİİİNN (CLIO3-FOCUS-POLO-ASTRA CLS.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 19-21 bin civarında 2. el araba bakıyorum. Kafam çok karıştı ,bu fiyat aralığında

2006 clio3 hb 1.4 16v
    2004-2005 focus collection 1.6i hb
    2006 vw polo 1.4
    2004-2005 Opel Astra classic 1.6 16v hb

siz bunlardan hangisini önerirsiniz , lütfen bilgisi olan , kullanan arkdaşlarda memnun olup olmadıklarınıda söyleyebilirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi executioner66 -- 14 Haziran 2008; 22:30:18 >

• focus
  • sıralama yapılırsa

2004-2005 focus collection 1.6i hb
    2004-2005 opel Astra classic 1.6 16v hb
    2006 clio3 hb 1.4 16v 2006 vw polo 1.4 (bence bu iki araçtan ikiside birbirinden kötü)
  • Aralarında en yeni kasa clio 3, en az değeri kaybedecek de clio bence. Bir de renonun ürettiği en güzel araçlardan biri clio 3.

Ben focus hastasıyımdır ama mantıklı olarak clio eğer 1.4 se alınır.

Sıralama :

clio3
    focus
    astra
    polo
  • 2004-2005 focus collection 1.6i hb
  • focus derim başka birşey demem.
  • bence clio 3 al en yeni model o ama küçük gelir ve daha kalite bişey istiyorum dersen ozaman focusu tercih et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 sportage- yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elbette focus eğer biraz araştırırsanız 21 e 2004 ghia da bulabilirsiniz temizinden..
  • Arkaşım linkini verdiğim aracı araştır temizse kaçırma süper arçtır dua edersin. Bu araçlar 24 binden aşağı bulunmayan araçalrdı ama dizel fiyatları artınca fiyatlar baya düşmüş. Çok güçlü ekonomik bir araçtır. İçim gitti ama param yok yoksa kesinlikle kaçırmazdım tabi dedikleri gibi temiz ve km si ile oynanmamıssa. 1-2 bin üstüne 2004-2005 ini dee bulabilirsin.

LİNK:
    http://www.araba.com/1275985.html
  • Bir Clio kullanıcısı olarak Astra Classic ve Clio üzerinde yoğunlaşmanı tavsiye ederim eğer Clio alırsan daha modern yüzlü 5 yıldızlı bir araç kullanıcaksın Astra alırsanda daha eski yüzlü ama daha üst sınıf konforlu bir araca sahip olacaksın performans ve tüketimleri yaklaşık aynı olur diye tahmin ediyorum birde Clio bakarken Expression yada Dynamique almaya çalış derim çünkü Autentiquede birçok donanım yok en basitinden elektrikli aynalar...
  • astra ve focus c segmentinde.
    ötekiler b segmentinde.

Aynı fiyat aralığında olduğuna göre, astra ya da focus alırdım. Bunların arasından da focus. Yeni kasa astra olsa neyse ama focus astra classic'ten daha iyi bir tercih olur bence.
  • yaptığınız liste içinden focus derim..

başka araç tavsiyesiisterseniz honda civic lere de bakabilirsiniz
  • yorumda bulunan arkadaşlara çok teşekkürler , bakalım şimdide focus la civic arasında gidip geliyorum , ne stresli işmiş bu ya
  • opel combo da kampanya var, 1,3 ü 26550 ytl. eğer o sınıftan istersen, alım-satım vergisini de ekle, 21+ vergi 3-4 milyar falan daha fazla verip 0 km araba alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: executioner66

yorumda bulunan arkadaşlara çok teşekkürler , bakalım şimdide focus la civic arasında gidip geliyorum , ne stresli işmiş bu ya

• quote:

Orjinalden alıntı: executioner66

yorumda bulunan arkadaşlara çok teşekkürler , bakalım şimdide focus la civic arasında gidip geliyorum , ne stresli işmiş bu ya

Piyasada ikinci eli en iyi olan araçlar civic ve focus. Bir de toyotaya bak. Hondaya göre daha konforludur. Yalnız honda ve toyota fiyatları modeline göre yüksek. Focus daha uygun.

Ancak arkadaşın da dediği gibi 21 bin YTL vereceksen aracı iyice kontrol ettir ve 40 bini geçmiş araba alma bence. Ya da sıfır araç al. Yalnız combo arkadaşta var. 1.3 70 hp. araç gitmiyor. Ancak yol tutuş yüksek olmasına rağmen güzel. Ama yüksek hızlara çıkamadığı için çok da iyi test edemedim. Ayrıca iç dizayn corsa b ile aynı.

• bu listede hemen herkes focusu seçer.ama ben astra diyorum.bi ara biz de arabayı değiştirmeyi düşünüyoduk.focus ile astra araasında kalmıştık.en son astra alacaktık,öyle kaldı

astrayla focusun zaten hemen hemen bütün özellikleri aynı.yol tutuş ve frenler falan hepsi aynı sayılır.motor özellikleri de benzer.ama astranın tipi ve arabanın içi hoşuma gidiyor benim.
  • 1. Focus
    2. Astra
    Diğerleri bir alt sınıf zaten...
  • 2005 model yeni kasa focus trend hb 39.000 km buldum , sanırım alıcam , inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.