Şimdi Ara

Lütfü hatayı kaybetmiş helal olsun hataylılar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu seçim şunu gösterdi milletle dalga geçersen şamarı yersin. Adıyaman ve Hatay bunun kanıtı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Urfa'da da Akp tokadı yedi , bir tane dolandırıcı - yoz herif koymuşlar kaybetti.

• Periah kullanıcısına yanıt

Urfa'yı kazanan eski AKP'li zaten 3-4 dönem AKP'de çalışmış Erdoğan'ın danışmanı olmuş flan birisi. Yarın tekrar AKP'ye geçerse şaşırmam.

Çünkü çıktığı programlarda Erdoğan'a toz kondurmadı saygım sevgim devam ediyor ama onu yerelde kandırıyorlar yanlış bilgi veriyorlar flan gibisinden konuşmuştu. Sizn Beni aday yapmadınız ama bak ben Urfa'yı aldım geldim diyebilir. ( Daha önce benzer örnek var çünkü. Aday yapılmayan adam bağımsız girdi şehri kazandı sonra AKP'ye geçerek hediye etti. )

Not: Bence Hatay'da oylar tekrar saydırılacak gibi. Çok ucu ucuna sonuçlar çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 1 Nisan 2024; 2:34:15 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Valla bir video izledim Urfa ile ilgili.

Akp'nin adayını gördüm yoz bir adamdı, bu YRP adayı ise tersine düzgün bir kişi. Sokakta da tepki vardı Akp'nin adayına sonuç olarak namuslu bir arkadas kazanmış gibi geldi bana. İyi olmuş.

Partiden bagımsız namuslu adamlar yukselmeli her yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 1 Nisan 2024; 2:39:12 >
  • Antalyada da 0 icraat muhittin kaybetmeliydi
    Akpden saygi duydugum 2 aday vardı bu seçim
    Hamza Dağ
    Tütüncü
    İkisi de konjenktür yüzünden yenildi

CHP oy deposu olan bu 3 kentte kötü adaylar çıkarıp bosa oy kaybetti yuzde 39 olabilirdi bu illerle (izmir hatay antalya)

Her yerde duzgun adam cikarsa 40i gecerdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Aşiret işleri var oralarda. Yoz dediğin adam geçen seçimi yüzde 60 üstü oyla kazanan kişi. Diğer dediğin kişide 4 dönem AKP milletvekili.

Mervai aşireti birisi diğeri Naimi aşireti. Orada aşiretler arası anlaşmazlıklar veya anlaşmalar belirliyor seçimi. 3 farklı aşiret kapışınca aradan YRP adayı sıyrıldı tabi. Yoksa 2019'da HDP aday bile çıkarmamış orada.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hamza Dag a saygi mi duyuyorsun

Tabi sende haklisin, adam cok guzel kamufle etti... Azicik taniyan ne oldugunu biliyor.

Haa bu arada chp adayi iyi demiyorum., o da laciverti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hatay tekrar sayılır.
    ilçe bazlı çok çok küçük farklar var.
    geçersiz oy çok fazla.
    sayılmazsa, chp çok büyük hata yapar.

• Lütfünün gelmesini istemiyordum ama şu anda gelmesini istiyorum. Umarım değişir oylar.

• anticor kullanıcısına yanıt

nasıl değişecek?

• Cem kullanıcısına yanıt
    Bütün pr yi hamzaya ayırmışlar. Birazda başarılı olmuşlar gibi baksana saygı duyanlar türemiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hatay'ı kaybetme sebepleri deprem oldu. CHP'nin güçlü olduğu ilçelerde şuan bırak yaşamayı daha hala enkazlar dolu. Mesela Antakya. Nüfusun büyük çoğunluğunun çevre illere yayılması, mülteci çoğunluğu ve deprem zamanı muhalefetin o alana çok geç gitmesi sonucu böyle etkiledi.

Şuan CHP'nin gelecek dönemde en önemli hamlesi kaybettiği birkaç yeri gelecek seçimde tekrar geri almalı. Hatay bunun başında geliyor. Demek ki isteyince oluyor. En önemli örnek Üsküdar gibi bir ilçeyi almak. Doğru adımlar, doğru insanları bu bölgelere yönlendirmek neleri değiştiriyor gördük.

• Aslında Lütfü değil, onun gibi sorunlu birini aday gösterdiği için CHP kaybetti. Uyarıldılar ama uyarıları kulak arkası ettiler. Ve sonuç bu. Rahat kazanabilecekleri yeri kaybettiler.

• Sempoz34 kullanıcısına yanıt

Gece 2'ye kadar öndeydi %97'lerdeyken. Bir anda nasıl o kadar öne geçti akp? İtiraz edeceklerini duyurdu. Geçmişte duyduk başka yerlerde, tekrar sayım yapılıp değişen yerler oluyor %0,5 falan fark olan yerlerde. Burada da ihtimal var. Olur mu? Pek sanmam ama umut fakirin ekmeği.

• oligarşiydi resmen iyi oldu cidden sevindim kaybetmesine.

• Lütfü Savaş'a kızıp Akp'ye oy veren çok sayıda Hatay seçmeni vardı. Chp'nin yaptığı en büyük ve en salakça hata bu kişide ısrar etmesiydi ve sonucunu gördüler.

• Ulannnn. Lütfü hayatını kaybetmiş diye okudum.

• İzmir'e bitli yorganı aday koysan CHP'den CHP yine kazanırdı.

Hatay'a gelince bu yenilgi inatla oraya aday gösteren Özgür Özel'e yazar.

Ancak Türkiye genelinde CHP seçimlerde başarı kazandığı için Hatay'ın durumu şuan Özel ve CHP'ye eleştiri getirmez.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Akp kazandi diye mutlu oluyorsun yoksa adayda degilsin yeme:D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.