Şimdi Ara

Lux hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lux hakkında bana bilgi verebilirmisiniz? Kombosu,İtem build vb.

• q-e-r-a-e-a

a=Auto attack

Sorcerer, Rod Of, Rabadon, Archangel, Rylai, Zhonya

Problem?
  • valla şimdi benden iyi oynayanlar vardır eminim,ama en azından oynayış biçimimi sana aktarayım.

lux bence çok iyi bir support,ultisi yamulmuyorsam ap ultileri arasında en çok vuran ilk 5 ulti arasına rahat girer.

Q skill'i 2 champ'i kitleyebilir,E skill'i düşmanı o bölge içerisinde yavaşlatabilir,W Skill'i ile hem kendine hemde takım arkadaşlarına shield basabilirsin.

Ulti'yi söylemiyorum bile.

genellikle komboyu şu şekilde yapıyorum ve çoğunlukla kill alıyorum(Yanlış anlaşılmasın Her zaman değil ama kill almasam bile etkili oluyor.)

ilk önce E ile rakibi slowluyorum,ardından Q ile kitledikten sonra Ultiyi çakıyorum + normal vuruş,son olarak ignite.

zaten Lux'un pasifi'de düşmanı bir süreliğine ignite' ediyor.

ama çoğu skill shot olduğu için Lux'un kullanımı diğer champ.lara göre daha zor.
    hele ki ultiyi tutturamazsan zarar veremezsin rakibe.

ki ultisi en fazla vuran skill'i.dolayısıyla cooldown'u düşürmeye yönelik item alıyorum ki ulti daha fazla vurabileyim.

kısacası severek oynadığım,bana göre çok iyi support olan ama epey AP kasıp güzel damage vuran bir karakter.

en çok sevdiğim anlarıda bu champ.'ta yaşadım,örneğin rakip turretin altında potion basarken ultiyi uzaktan çakıp öldürmem gibi

kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken B. -- 13 Aralık 2011; 23:02:54 >

• Item buildi mobafire'de solomid'de falan bulursun. Ben sana kombosunu anlatayım çünkü burda anlatılan kombolar gördüğüm kadarıyla yetersiz. Adamı q ile tutarsın ama e'yi atarsın ama patlatmazsın. Bir auto attack yapıp e'yi patlatıp bir auto attack daha yaparsın. Auto attackların amacı pasiften faydalanmak. Bunu yaptığın an yarı canı gider karşıdakinin. Eğer ölmezse ulti salla öldü öldü. Ölmediyse git bir auto attack yapta ölsün.
  • Lux tamamen skillshot herosu olduğu için zor gelebilir, benim ilk aldığım champlerden biri gayet de severim kendisini.

Farm yaparken e skillini sürekli karşıdaki mage minionlara karşı kullan, eğer rakip de o minionların arasındayken damage yerse tadından yenmez, ayrıca en çok dikkat etmen gereken şey pasifin rakip üzerindeyken çok zor durumda değilsen kesinlikle patlatmaya çalış. bu senin en önemli silahın harrass için.

Combo olarak lanede sürekli q ile karşıdakini stunlamaya çalış stun yediği zaman hemen e at ama patlatma, normal atak yap, e patlat sonra da ulti at. bu combo gayet etkilidir 1v1de karşıdaki heronun önceden harraslayarak hpsini yarıya yakına indirdiysen genellikle ölür. bot olarak bu arada ben cooldown kullanmıyorum magic pen daha etkili bence ap carry olarak kasılıyorsa. roa,bot,rabadon core itemlerin geri kalanını da artık oyunun gidişatına göre ayarlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 14 Aralık 2011; 16:43:39 >
  • Lich Bane al, oto ataklar inanılmaz vuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annihilan

Lich Bane al, oto ataklar inanılmaz vuruyor.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAP Hakkında Bir Soru?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.