|
Lux Plus NSF/ANSI 58 Sertifikalı Su Arıtma Cihazı
-
-
Merhaba bu üründen almak istiyorum. İndirim kodu verebilir misiniz rica etsem.
-
Hocam selamlar bende kod rica edeyim size zahmet. Birde irtibat mümkün mü bir kaç sorum oalcaktı. Teşekkürler
-
Pm olarak ilettim hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, kod alma imkanı varsa bana da gönderebilir misiniz? Teşekkürler.
-
Mesaj olarak gönderim sağladım hocam indirim kodunu
Merhaba, indirim kodu verebilirmisiniz mümkünse. Bende almayi düşunüyorum.
Pm olarak ilettim hocam
MERHABA. BU ÜRÜNÜN SERTİFİKALARINI WEB SİTESİNDEN İNCELEDİM. TSEK SERTİFİKASININ GÜNÜ GEÇMİŞ. BİOCARE FİLİTRE WQA SERTİFİKASI GÜNÜ GEÇMİŞ. BİLGİLENDEİRME YAPARSANIZ SEVİNİRİM.
-
Tsek için buradan sorgulama yapın, Royal Green diye arama yapmanız yeterli, belge yenilenmiş ve güncel
basvuruportal.tse.org.trTSE Belgelendirilmiş Firma Arama/Sorgulamahttps://basvuruportal.tse.org.tr/Genel/FirmaArama.aspx
Biocera WQA güncel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 11 Ocak 2022; 11:57:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
merhaba, indirim kodu alabilirmiyim. teşekkürler
-
Hocam merhaba,
Halen indirim kodu paylaşıyor musunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel mesaj olarak ilettim hocam 250₺ indirim kodunu
İndirim Kodu alabilirmiyim
-
Merhaba. İndirim kodu alabilir miyim?
-
Merhaba, hala aktif satışınız varmı?
-
Evet hocam halen devam ediyor.
Biraz bilgi alabilirmiyim,fiyatınız piyasaya göre yüksek, farkı oluşturan nedir, dış tasarım mı ,başka farklarda varmı? Birde dijital olanın farkı nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar ürün kategorisi ve kalitesine göre aslında yüksek değil, uygun bile, ürün nsf58 sertifikalı bir ürün olup filtreleri, musluk, tank vs malzemeler de üst seviye kaliteli markalardan oluşmaktadır. Türkiye de nsf58 onayi olan su arıtma cihazi 2 firma var zaten ihlas ve royal green hocam başkada yok. Filtreleri ayrıca Amerikan malı olduğu için bi tık daha pahalı yapıyor ürünü.
Dijital model ise kireçli ve suları daha kötü olan iller için önerilen bir model olup filtreler erken tıkanmasına karşın filtre durulama sistemi vardır, dijitalin esas amacı budur, bunun yanında dijital modelde su kaçak sensörü, filtre zamanı bildiri ekranı ve tds ölçüm gibi çeşitli özellikleri mevcuttur.
teşekkürler ilginiz için, ben Uşak ta oturuyorum. burada servisiniz varmıdır? birde bu dijital model pompalı mı, evim 7. katta. pompa gerekli mi, yada faydası varmı filtrlere falan..bir yerde pompalı olunca filtreler daha uzun gider, daha az atık su çıkar falan diye okumuştum,doğrumudur?
son olarak fiyat en son ne olur peşiin ödeme yapsak? ve filtrelerle ilgili de şunu merka ediyorum, yedek alsak bir tane, malum fiyatlar sürekli artıyor.. bu filtrelerin son kullanım tarihi gbi birşeyleri varmı?
Benzer içerikler
- karbon filtreli davlumbaz kullanıcı yorumları
- koltuk yıkama makinesi tavsiye
- en iyi motorlu testere yorumları
- elektrikli testere yağı kaç numara
- bulaşık makinesi tuz ayarı
- en iyi ekmek yapma makinesi
- en iyi düdüklü tencere
- xiaomi elektrikli battaniye
- ios 18.3
- en çok tavsiye edilen elektrik süpürgesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X