Şimdi Ara

*£Lv£dA* güvenilirmidir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • exelans senı bu foruma nasıl alıolar hayret yaw kac kısı hackledın solermısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NasaL67

Bana Değil Ama Arkadaşıma Yaptığını Kanıtlayabilirim....Ayrıca Sende yeni ÜYesi 30 Mesajla Burda Bana Çömezmiş Gibi Davranma 30 Mesaj 10 dk lık iş.
    Bende Her Konuya Boş Boş Mesajlar Yazıp mİlleti hacklemeye çalışırsam benim 1 günde 100 mesaj olur
    30-40 mesajla bana hava atma

Arkadaşın kim ya snn kanıtlarmısın !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darks

27 ağustos 2006 uye oldum ben ama mesajım 19 hersey mesajla olmaz ! elvada guvenılır arkadasım tekrar soluorm

ben ne seni nede elveda'yı tanıom belki iki üyelikte senin ne malum ?
    ayrıca elvede kim bilmiom ama kanıtlarmısın güvenilir oldugunu
  • gokhanokan Kardeş;
    Bak Demedi Deme Ama Yinede Karar Senin KArarın Ama Bu Adam hacker Gidip Başka Üyeliklerle Yada Arkadaşlarına Mesaj Yazdırarak Gözünü Boyamaya Çalışıyor ama ben bunun char çaldığına Şahidim.
    Bundan Sonra Mesaj Yazmıyacam Bu Konuya Karar senin Charının hacklenmesine gönlüm razıı olmadığı için bu konuya mesaj yazdım yoksa normalde İşim Olmadıkça mesaj yazmam.
  • nasal buyur bak profıle tarıhıde ıı bak arkadasım exelans en azından ona (nasal dısında) karalayan yok senınkılerıde gordk konularıda
  • Katılım zamanı: 10 Ağustos 2006;
    Üye şu anda Forumda
    Son mesaj 25 Mayıs 2008; 19:29:25
    Son giriş 25 Mayıs 2008; 19:04:22
    Bir Mesaja bakıyor: *£Lv£dA* güvenilirmidir

fake oldugunu pek sanmiyorum
  • son karar gene konuyu baslatan arkadasındır
  • quote:

Orjinalden alıntı: NasaL67

gokhanokan Kardeş;
    Bak Demedi Deme Ama Yinede Karar Senin KArarın Ama Bu Adam hacker Gidip Başka Üyeliklerle Yada Arkadaşlarına Mesaj Yazdırarak Gözünü Boyamaya Çalışıyor ama ben bunun char çaldığına Şahidim.
    Bundan Sonra Mesaj Yazmıyacam Bu Konuya Karar senin Charının hacklenmesine gönlüm razıı olmadığı için bu konuya mesaj yazdım yoksa normalde İşim Olmadıkça mesaj yazmam.

kanıtlıcam dion kanıtlayamıon hadi kanıtla bnm hacker oldumu adamların charını çaldıımı ?
  • ben bişy anlayamdım bu adam la takas yapsammı ki
  • ona guvenın yoksa gıt ex.... sıtesıne 10 ytl ver aracı olsunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanokan

ben bişy anlayamdım bu adam la takas yapsammı ki

guven diyen yok

hacker diyeninde kaniti yok

karar senin
  • ben takas yapmıyacam bu adamla birde ilk istiyor uyanık
  • Elvedayı bende tanırım yani doğanı benle satışı gerçekleşti ve hiçbir problem çıkmadı aramızda hiçbir sorunda olmadı.
  • yanlis anlamada madem ilk onun vermesini istiyordun neden boyle bir konu actinki?

onemli olan adamin sana guveni :S
  • kesinlikle güvenilirdir hiç bi şekilde yamuk olmaz bnde cok ii tanıyorum
  • bence foruma üye olma tarihi mesaj sayısı fasa fiso elden al derim ben elden olmadığı sürece babama bile güvenmem... birtek 6 7 tane tanıdığım arkadaşlarım var onlar dışında tabi
  • yeter be açmayın böyle konular....
  • lan exlelans sen doğancandan pitch_blacki çaldın daha halen bu forumdasın??nasıl oluyor anlamıyorum şerefsizsin sen;
    ayrıca benimde doğancanla 1 takas ve 1 char alısım oldu ve hiç bir problem çıkmadı güvenilirdir kendisi

bide bu gokhanokan kim çünkü bu adam benden pitch_blacki çaldı 2 hafta önce bana id de 1 lvl char çıktı..gokhanokan seni bi yakalarsam...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.