adam bilg almayaa calısıyo hakkıdır ama yerı konu dısı olabılır
quote:
Orijinalden alıntı: Mirable
ne güven konulu topicler anlamadım gitti
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ouzzjann
ne güven konulu topicler anlamadım gitti
ben de konuyu gördükten sonra bu postu atıcaktım klavyemden aldın
kardeşim 2de bir şu konuları açıp durmayın güvenilir olup olmadıgına üyenin referansları kısmından bakabilirsin ya da pm den soruşturabilirsi o da olmadı tek çaren güvenmek
quote:
Orijinalden alıntı: gsliyim
yeterın açmayın sole konu
Alıntıları Göster
dogi___can Diye Msn si var ve O msn ile ilgili kesni duyumlar almasan söylemezdim kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: NasaL67
Kesinlikle Değildir Onun Msnsini Biliyorum Char Hacklemeye Çalışıyor.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: NasaL67
Bnm msn ney ?
quote:
Orijinalden alıntı: D.C.P.
quote:
Bnm msn ney ?
Alıntıları Göster
sıkmadımı bu konular ?
quote:
dogi___can Diye Msn si var ve O msn ile ilgili kesni duyumlar almasan söylemezdim kardeş
Alıntıları Göster
tmm yamuk cıkmaz ama ... !!!
quote:
Orijinalden alıntı: Darks
tmm yamuk cıkmaz ama ... !!!
Alıntıları Göster
dogi_can@hotmail.com bu Değilmi ? Seni Bir Arkadaştan duymuştum.Çocuğun 80 lv Bowcu charını hackemiştin...
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Daha konuya yeni üye olmuşsun beni tanımadanöle konuşma! bnm sana kötülük yaptığımı kanıtaya bilirmisin ?
quote:
quote:
Daha konuya yeni üye olmuşsun beni tanımadanöle konuşma! bnm sana kötülük yaptığımı kanıtaya bilirmisin ?
Alıntıları Göster
ben bu foruma 2 yıldır uyeyım tm mı? elvada guvenılıdır benm guvenım sonsuzdur anlayana !..
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Bana Değil Ama Arkadaşıma Yaptığını Kanıtlayabilirim....Ayrıca Sende yeni ÜYesi 30 Mesajla Burda Bana Çömezmiş Gibi Davranma 30 Mesaj 10 dk lık iş. Bende Her Konuya Boş Boş Mesajlar Yazıp mİlleti hacklemeye çalışırsam benim 1 günde 100 mesaj olur 30-40 mesajla bana hava atma
quote:
ben bu foruma 2 yıldır uyeyım tm mı? elvada guvenılıdır benm guvenım sonsuzdur anlayana !..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Darks
fake üyeliğe hayır
quote:
Bana Değil Ama Arkadaşıma Yaptığını Kanıtlayabilirim....Ayrıca Sende yeni ÜYesi 30 Mesajla Burda Bana Çömezmiş Gibi Davranma 30 Mesaj 10 dk lık iş. Bende Her Konuya Boş Boş Mesajlar Yazıp mİlleti hacklemeye çalışırsam benim 1 günde 100 mesaj olur 30-40 mesajla bana hava atma
Alıntıları Göster
27 ağustos 2006 uye oldum ben ama mesajım 19 hersey mesajla olmaz ! elvada guvenılır arkadasım tekrar soluorm
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Darks