Şimdi Ara

Teknosepet Güvenilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette birçok konu açılmış biliyorum. Ama birde forumlularımın görüşünü aliyim dedim alışverisi iyi geçen kötü geçen fikirlerini yazarsa sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Teknosepet Güvenilirliği

İnternetten alışveriş yapmayı düşündüğünde güvenilirlik önemli bir faktördür. Teknosepet, Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından biridir, ancak güvenilirliğiyle ilgili şikayetler de mevcuttur. Bu yazıda Teknosepet'in güvenilir olup olmadığını değerlendireceğiz ve bilinçli bir karar vermene yardımcı olacak bilgileri sağlayacağız.

Teknosepet, kurulduğu 2000 yılından bu yana e-ticaret sektöründe faaliyet göstermektedir. Şirket, geniş bir ürün yelpazesi sunmakta ve Türkiye'nin dört bir yanına teslimat yapmaktadır. Teknosepet'in web sitesi, çeşitli güvenlik önlemleriyle korunmaktadır ve ödeme işlemleri güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Ancak, Teknosepet hakkında bazı şikayetler de bulunmaktadır. Bu şikayetler genellikle teslimat gecikmeleri, hatalı ürünler ve müşteri hizmetlerinin yetersizliği ile ilgilidir. Teknosepet, bu şikayetleri gidermek için adımlar atmış ve müşteri memnuniyetini artırmak için çalışmaktadır.

Teknosepet'in güvenilirliğini değerlendirirken, hem olumlu hem de olumsuz yorumları göz önünde bulundurmak önemlidir. Çoğu müşteri, Teknosepet'ten yaptıkları alışverişlerden memnun kalırken, bazıları da sorunlarla karşılaşmıştır. Herhangi bir çevrimiçi satıcıdan alışveriş yaparken, güvenilirliklerini araştırmak ve yorumlarını okumak her zaman akıllıca bir fikirdir.

Sonuç olarak, Teknosepet güvenilir bir e-ticaret platformudur ancak bazı şikayetler de mevcuttur. Alışveriş yapmadan önce, Teknosepet hakkında kapsamlı bir araştırma yapman ve bilinçli bir karar alman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Upppp........
  • hepsiburadadan çok daha iyi desek yeter sanırım
  • Really? Çok saol hocam.
  • rica ederim
  • Valla hocam sırf size güvenerek verdim siparişi inşallah problem çıkmaz.
  • Benimde alışverişim olmuştu, güvenilirdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankaoutdoor.com güvenlimi?
    8 yıl önce açıldı
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Trendyol güvenilirmi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Nokia Bluetooth kulaklık aldım, kulaklık sahte çıktı. Nokia Bh-214 Beyaz Bluetooth Kulaklık
  • sikayetimvara da yazmışsınız sanırım bu sıkıcı olayı. Bilmem baktınız mı ama konuya cevap yazmışlar. Aynen şöyle: Müşterimiz aldığı ürünle alakalı kendi kendine sıkıntıya girmiştir, ürünler faturalı ve 2 yıl garantili ürünlerdir, hafta sonu kapalı olmamız ürünü iade almıycamız anlamına gelmez,ürünler nokianın kendi fabrikasında üretilmiş türkiyede kutulanan ürünlerdir dediğimiz gibi 2 yıl garantili ürünlerdir.Müşteri memnuniyeti 1 hafta içersinde kullanmadığınız bir ürünü aynı şekilde iade ettiğiniz takdirde geri alınmaktadır.

Ben de buradan alışveriş yapmayı düşünüyorum yerlerine gidip LCD alıcam. İncelerken denk geldim yazınıza. İnşallah sorununuz çözülmüştür.
  • Onu ben yazmadım, aynı ürünü alan başka birisi yazmış, ben de gördüm. Ürünün fotolarını eklerim müsait bir zamanda siz karar verin sahte mi gerçek mi. Ben geri gönderdim ürünü, para iadesi yapacaklarını söylediler. Bakalım, sonucu bildiririm.
  • konu biraz eskimiş ama madem sorulmuş kendi yaşadıklarımı anlatmadan edemiceğim. bu siteden alışveriş yapıcaklara yardımcı olur.

12.05.2011 günü hiçbir yerde stokta göremediğim muvit marka htc hd2 ekran koruyucusunu sitede stokta var olarak gördüm. bunun teyit etmek amacıyla firmayı arayıp bu ürün hiçbir yerde yok sizin stoklarda gözüküyor bir kontrol eder misiniz dediğimde stoklarımızda mevcut denildi. ve ben bunun üzerine ürünü satın aldım. ertesi gün elime geçer ümidiyle beklerken üstünden 4 gün geçtikten sonra telefon ile arayıp ne oldu benim ürün hanı stoktaydı dediğimde ürün stokun da herhangi bir şey yok ürününüz yarın kargoya veriliyor dediler. sonunda 18.05.2011 tarihinde siparişim elime geçtiğinde benim sipariş ettiğinden bambaşka bir ürün ile karşı karşıya kaldım. ben muvit marka söylemişken bana t.tec diye bir marka, ben htc hd2 için söylemişken bana desire hd için ekran koruyucu yollamışlar. nedir bu rezillik diye aradığımda ürün stoğumuzda kalmadığı için size bu marka yolanmış dediler. peki iki kez aramama rahmen neden stokta olduğunu söylediniz ve neden bilgilendirmeden yolladınız diyince kemkum geçiştirdiler... Ayrıca ben htc hd2 ıcın ekran koruyucu söylerken desire hd için yollamanızın sebebi ne diye sorduğumda e siz htc için sipariş vermişsiniz olmadı mı gibi saçma sapan bir tavır ile karşı karşıya kaldım.

işin özü bir çok kez online alışveriş yapan biri olarak bu site kadar canımı sıkan başka bir site olmamıştı. bu siteden ilk ve son alışverişimdi....

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanylmzz

konu biraz eskimiş ama madem sorulmuş kendi yaşadıklarımı anlatmadan edemiceğim. bu siteden alışveriş yapıcaklara yardımcı olur.

12.05.2011 günü hiçbir yerde stokta göremediğim muvit marka htc hd2 ekran koruyucusunu sitede stokta var olarak gördüm. bunun teyit etmek amacıyla firmayı arayıp bu ürün hiçbir yerde yok sizin stoklarda gözüküyor bir kontrol eder misiniz dediğimde stoklarımızda mevcut denildi. ve ben bunun üzerine ürünü satın aldım. ertesi gün elime geçer ümidiyle beklerken üstünden 4 gün geçtikten sonra telefon ile arayıp ne oldu benim ürün hanı stoktaydı dediğimde ürün stokun da herhangi bir şey yok ürününüz yarın kargoya veriliyor dediler. sonunda 18.05.2011 tarihinde siparişim elime geçtiğinde benim sipariş ettiğinden bambaşka bir ürün ile karşı karşıya kaldım. ben muvit marka söylemişken bana t.tec diye bir marka, ben htc hd2 için söylemişken bana desire hd için ekran koruyucu yollamışlar. nedir bu rezillik diye aradığımda ürün stoğumuzda kalmadığı için size bu marka yolanmış dediler. peki iki kez aramama rahmen neden stokta olduğunu söylediniz ve neden bilgilendirmeden yolladınız diyince kemkum geçiştirdiler... Ayrıca ben htc hd2 ıcın ekran koruyucu söylerken desire hd için yollamanızın sebebi ne diye sorduğumda e siz htc için sipariş vermişsiniz olmadı mı gibi saçma sapan bir tavır ile karşı karşıya kaldım.

işin özü bir çok kez online alışveriş yapan biri olarak bu site kadar canımı sıkan başka bir site olmamıştı. bu siteden ilk ve son alışverişimdi....

üzücü bir durum amma velakin benim telefon alışverişimde bir problem çıkmadı bu benim şansım. bende aynı şekilde hepsiburada.com dan ürün aldığımda 10 günü geçik bekledim haklısınız kanımca

• Aynı şey şimdi başıma geldi hiç bir sitenin stoğunda bulunmayan bir ürünü teknosepet'de görünce sipariş verdim. Dünden beri ürünüm tedarik sürecinde şimdi aradım Hiçbir sitenin stoğunda yok sizde olduğuna eminmisiniz dedim evet efendim yarın ürününüz kargoya verilicek dediler. Umarım dediği gibi yarın verirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.