Şimdi Ara

Konsoloyun güvenilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PS3 Oyun Fiyat Listesi – PS4 Oyun Takas
    http://konsoloyun.com/ps3-oyun-fiyat-listesi

Güvenilirmidir ve oyunlar 0 mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Konsoloyun Güvenilirliği

Konsoloyun.com, oyun konsolları, oyunlar ve video oyunu endüstrisiyle ilgili haberler ve bilgiler sağlayan popüler bir çevrimiçi platformdur. Kullanıcıları arasında oyuncular, meraklılar ve endüstri uzmanları yer almaktadır.

Platform, aşağıdakiler gibi çeşitli güvenilirlik özellikleriyle bilinmektedir:

• Saygın Gazeteciler: Konsoloyun.com'daki haberler ve makaleler, sektörde deneyimli ve saygın gazeteciler tarafından yazılmaktadır.
    • Gerçek Kaynaklar: İçerikler doğrudan oyun geliştiricileri, yayıncılar ve diğer endüstri kaynaklarından elde edilen bilgilerle desteklenmektedir.
    • Bağımsız Perspektif: Konsoloyun.com, herhangi bir oyun şirketi veya platformla ilişkili değildir ve bağımsız bir bakış açısı sunmaktadır.
    • Okur Geri Bildirimi: Platform, okuyucuların içerikler hakkında geri bildirimde bulunmalarına ve düzeltmeler önermelerine olanak tanır. Bu, doğruluğu ve güvenilirliği sağlamaya yardımcı olur.

Ek olarak, Konsoloyun.com şu adımları atarak güvenilirliğini daha da artırmaktadır:

• Şeffaflık: Platform, içerik politikalarını ve editoryal standartlarını açıkça belirtmektedir.
    • Hata Düzeltmeleri: Platform, hataları tespit ettiğinde bunları hızlı bir şekilde düzeltmektedir.
    • Dengeli Perspektif: Konsoloyun.com, farklı görüşleri ve bakış açılarını yansıtan çeşitli içerikler sunmaktadır.

Sonuç olarak, Konsoloyun.com, sağlam gazetecilik ilkelerine dayanan, oyun haberleri ve bilgileri için güvenilir bir kaynaktır. Oyun topluluğu arasında saygınlığı ve bağımsız bakış açısıyla tanınmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • PS4 oyun listesine PES 2014 yazmışlar da pes ps4e çıkmadı ki
  • Oha eğer güvenilirse fiyatlar mükemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar az yardım ps 3 fiyatları cidden iyi bir bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi

Evet arkadaşlar az yardım ps 3 fiyatları cidden iyi bir bakalım :)

2500 e ps4 satan net fiyatini dukkana gidince degistiren sahis

• quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

sadece istanbul içimi oyun satıyor ?
  • Ya arkadaşlar şu konuyu uplayalım ya.Oyun fiyatları çok uygun GTA V 100 tl nedir ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Güvenilir spotçu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

sadece istanbul içimi oyun satıyor ?

O kadar yer varken resmen isine gore fiyat degistiren musteri memnuniyetine onem vermeyen yerle ugrasmaya degermi

• bu site tam bı kurnaz kan emici ps4oyunu.com da aynı kişinin ds4 169 yazmıs aradım 200 dedi ve elinde yok tamamen yalan dolan zaten ps4 cıktıgında cevahirin kuyruğuna girip ordan 1400 e alıp 2500 e satmasından belliydi şansımı denemiş oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

PS4 oyun listesine PES 2014 yazmışlar da pes ps4e çıkmadı ki

hocam o bişeymi adam 169 yazdıgı kola 200 istedi cevahirde gitmiş sıraya girmiş utanmadan ps4 alıp 2500 e satmaya calısıyor..tam bir kan emici

• quote:

Orijinalden alıntı: _Darksiders_

Ya arkadaşlar şu konuyu uplayalım ya.Oyun fiyatları çok uygun GTA V 100 tl nedir ya.

oraya gittiğinde ikinci el oldugunu ve fiyatın 120 oldugunu duyunca bende baya up oldum
  • PS4 oyunları NSTC beyler amerikadan getirtmiş burda kakalamaya çalisiyor....
  • Beyler lütfen bakın şu konuya az siparişi verdim fifa 15 gidip bankaya parayı yatırmayı düşünüyorum gidip yatırayım mı parayı acil beyler lütfen yardım edin.
  • Niye eksi almışım bu kadar ? cidden anlamıyorum insan gibi soru sormakda mı yasak oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay326

Niye eksi almışım bu kadar ? cidden anlamıyorum insan gibi soru sormakda mı yasak oldu.

o eksiler yanlış yoldasın anlamına geliyor bence
  • Beyler upladım ama adam kesinlikle güvenilir değil, sitedeki fiyatla kendi verdiği fiyat da farklı . 0 diye oyun istiyosun jelatinsiz veriyor. Anlamadım nasil 0 dır.

• Up

Uckagitcilara ölüm

• bi oyunun takasina 20 30 lira alipta 2 oyun arasindaki fiyat farkinida ucurum gibi tutan dolandiricilara gitmeyin arkadasim, ya forumdan yada once sorun konusun 80 lira istemisti psoyunu diablo verip shadow of mordor alacaktim 2side 2.eldi, 20liraya konsolklubunden takasladim, hem evime yakin, guvenilmez basi ayri totosu ayri oynayan saticilardan uzak durun amcalar öpmesin sizi.

• Hocam orası 2. el satıyor 0 istersen 20 tl fazla

• ya beyler siz hiçmi KEGAMES veya FEZA diye bir yer duymadınız..bunlardan başkası yalan sıfır oyun güvenlik şeritli olur konsoloyuna gidince ütüyle yapıştırdığı jelatinli 2.el oyunu sıfır diye kakalıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.