Şimdi Ara

Güvenilir spotçu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ps4 oyunları almak için istanbul avrupa yakasında güvenilir hangi spotçuyu önerirsiniz? prenses store diye duydum bi yerden ama tam bilmediğimden sorayım dedim.

• Konsoloyun, psoyunu ... ikiside güvenilir ve anlayışlı
    Bakırköydeler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrLinq -- 6 Nisan 2014; 21:48:54 >
  • PSoyunu konusunda sıkıntı yaşarsan bana yazabilirsin. İstanbul içi uzaksa bile kargoyla alabilirsin. Neticede vereceğin yol parasına az çok yaklaşıyor kargo. 6-7 TL arası bir şey tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrLinq

Konsoloyun, psoyunu ... ikiside güvenilir ve anlayışlı
    Bakırköydeler bu arada

psoyunu güvenilir değil
  • B*k atmak ne kadar kolay olmuş "psoyunu güvenilir değil" ee? neden niye bunları açıkla bodozlama dalma konuya.
    Geçerli sebeplerini söyle ki bilelim.
    Ayrıca benim bu spotçularla bir bağım yok müşteriyim sadece.
  • Forumun 2.el kısmından almanda bir alternatif olabilir elden teslim ve referanslı üyelerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

B*k atmak ne kadar kolay olmuş "psoyunu güvenilir değil" ee? neden niye bunları açıkla bodozlama dalma konuya.

nedenlerini çeşitli yerlerde anlattım. bir de siz yüce makamlarınız istiyor diye ayrıca açıklama yapamicam
  • ben ps4 umu kahraman elektronikten aldim daha once de ps3 ve xbox 360 imida onlardan almistim arkadaslar gayet iyiler her konuda yardimci oluyorlar...izmirin ilcesinde oturmama ragmen hic sikinti yasamadim bu konularda...

• Bir yer vardıda adını unuttum aklıma gelirse editlerim

• psoyunu.com güvenilir ben hiç sıkıntı yaşamadım ayrıca fiyatlarda çok iyi
  • havuz elektronik'in yolundan dahi geçme de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

quote:

B*k atmak ne kadar kolay olmuş "psoyunu güvenilir değil" ee? neden niye bunları açıkla bodozlama dalma konuya.

nedenlerini çeşitli yerlerde anlattım. bir de siz yüce makamlarınız istiyor diye ayrıca açıklama yapamicam

Kardeş bi eleştiri yazıyosan sebeplerini yaz da bilelim gurur meselesi yapmanın anlamı yok. Birinin ekmeğiyle oynuyosun sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozcam -- 7 Nisan 2014; 17:31:19 >
  • Syd Bilgisayar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa yakası için sormuşsun ama Kadıköy tarafına yolun düşerse, Yazıcıoğlu'nda SYD Bilgisayar var. Bir de Yazıcıoğlu'nun yan sokağında Kahraman Elektronik var. Bu iki spotçudan güvenerek alışveriş yapabilirsin. Bunun dışında forumun ikinci el bölümündeki ilanlara göz atmanı da tavsiye ederim. İyi oyunlar.
  • Dogubankta prenses store suana kadar magazasına gidip 2 oyun aldım sorunsuz gayet iyi güvenebilirsin

• fozcam kullanıcısına yanıt
    aynen öyle burdan sallamak kolay ben o dükkanda forumdan en az 20 kişiyle karşılaştım her seferınde kimsenin sıkıntısı olmadan alışveriş yaptıgını gördüm herkesi memnun etmek zor ama karalamak kolay neyse
  • istanbulda psoyunu.com.

dükkana gidip alıyorum ben. en güvenilir ve ucuz yer şuanda.
  • quote:

Konsoloyun, psoyunu ... ikiside güvenilir ve anlayışlı
    Bakırköydeler bu arada

Bende ikisini kullaniyorum ikiside yan yana sokaklardalar birisinde bulamazsam oyunu digerinde mutlaka oluyor

Bkz:inFamous SS

• Kahraman elektronik güvenilirdir, tavsiye ederim

• Güvenilir spotçu yoktur, eğri oturun doğru konuşun. Piyasada yolunacak kazlar olduktan sonra her zaman daha fazla yolan ve yolmaya devam edecek spotçu kardeşler vardır. Adamlar ticaret yapıyo, 2 alışveriş yapmayla satıcı güvenilir olmaz. Adam gidiyo bi oyun alıyo sonra yere göğe sığdıramıyo. Git hangisi ucuzsa ondan al, güven, hatır falan hikaye.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.