Şimdi Ara

lvl 10 meslek seçim stat dağıtım yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar an itibariyle lvl 10 oldum hayırlı olsun
    şimdi gittim ve asasin seçtim meslek olarak asasinim bunu biliyorum.. :)
    fakat oyun başında seçtiğim insan tipini hatırlamıyorm yani seçtiğim tip asasine yatkınmıdır :S nerden anlıyıcam hangi tipden olduğumu?
    Birde skill sorunu var ilk 10 oldum ve bir kitap var orda active skilim sanırım yanındada 3 er tane skill var kitaba 1 kere + yaptım bastım 2 büyüm açıldı daha da bişi yapmadım sormak istediğim şu skill dağıtmanın taktiği vs. gibi özellikleri varmıdır yani onu 2 taneden fazla ver sonra bekle şuna şu kadar verceksin bunu saklıyıp ilerde passive falan verceksin gibilerinden bişiler varmıdır yoksa geleni direk vericekmiyiz o ilk kitaba?? ve kitabın altında bi 0 yazıyor sanırım gidip kitap falan satın alıyoruz skill kullanmak için?? bu konularıda biraz açarsanız...

ve en önemlisi olan statlarımı nasıl dağıtıcam ben asasinim neye ne kadar vericem sanırım 2 çeşit asasin türü var forumdan gördüğüme göre ve bunlar kullandıkları silahlara göre değişiyolar. bunlardan hangisi olursan, neler yapmalısın. hangisinin ne gibi özelliği vardır?
    tüm asasin ve asasin olmayan arkadaşlarımı davet ediyorum hadi bilgilerimizi paylaşalım....

çok teşekkürler....

• arama tuşunu denesen bi istemedin kadar bilgi bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.