Şimdi Ara

lvl 42 wizard +15k dps lf leveling partners..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar +1000 dps 2 hander silah ile - 18 lvl req ( tabiki ) , an itibariyle wizard da unbuffed 15k dps civarı oldu. nm zoltun kulle questlerindeyim. public game lerde 4 kişi shift + random clickle tüm map patır patır dökülüyo.
    neyse teferruatı geçiyorum. bu levellara yakın levellayan arkadaşlar toplayabildilerse full gf gearla ya da
    inferno pony tanklayan barbarım var ( dps'i yerlerde ama ) onun içinde act2 ve ilerisini hızlı farmlayan arkadaşlarla skype tan muhabbet ede ede oynayabiliriz.

Yaş olarak +22 olursa daha iyi anlaşabiliriz

BT : Whodabang#2844

herkeze iyi oyunlar...

• il once lvl req 2 hander silahi kaca aldin acaba?
    2.si carsambadan sonra uygun olursan skype ustunden konusarak oynayabiliriz
  • almadim . inf act1 fast butcher run'da düştü.

lvl 42 wizard +15k dps lf leveling partners..
  • -59 lvl req olsaymış haha
  • bende bulayim sole bisiler satiliolarsa eger guzel gercekten
  • ah piyasasına baktım 15M e de koyan var 7M ede ama sadece ilvl -18 req olarak +1000 dps 2h weaponlar
  • Şu başlığı türkçe forumda bu şekilde açınca ne oluyor merak ediyorum, yok bir de doğru cümle kursan gam yemiyeceğim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LVL 91 Monk
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepult

Şu başlığı türkçe forumda bu şekilde açınca ne oluyor merak ediyorum, yok bir de doğru cümle kursan gam yemiyeceğim..

sen gam yeme. anlayan anlıyor.
  • aslında arkadaş haklı anlayan anlıyor ama ne gerek var !!!
  • ayrıca mmo oyunlardaki jargonlardan ötürü ve burdada bu oyunları evveliyatı ile oynayan arkadaş çok olduğu için açılan başlıkta bir sıkıntı göremedim...

blizzard yerine türkizard diye bir firma vaktinde yaratsa idi wow ve öncesindeki mmorpg leri keşke tüm dünya türkçe jargonları kullansaydı...

saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.