Şimdi Ara

LVL 5x karakterime ne oldu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler şifremle oyuna girip areste char sececeğim zaman el morad karus mu diye secilen taraf cıkıyor sebebi nedir ban mı yedim şifrem niye açık birileri aydınlatsın beni

• O SADECE BİR ANLIK SORU KARDEŞM TAKMA KAFANA GEÇERRR BANADA OLDU
  • sitede login de olamıyorum
    işallah dediğin gibi gecer de sebebi nedir başka yorum yapacak yok mu
    Bir de select el morad diyeyim mi bekleyeyim mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertacecemis -- 16 Kasım 2005, 22:50:08 >
  • ban yememişsin bence karakter silinmiş(bu daha kötü)nası silinmiş dersen bilmem orasını.Ama bekle bence select el morad deme bence

o direk karakter yaratır.senin karakter hiç yok gibi davaranıo yani çok ilginç
  • alala bana da oldu bu ne ya 2 farklı kullanıcımda 6x karakterler yok gibi, karusmu el morad mı die soruyo ?? alala

sertacecemis senin düzeldi mi??
  • yok yaw hiçbir kullanıcımda adam yok 15 tane denedim :P kesin yeni server açmaya çalışıyolar bişileri karıştırdılar, diez e girenbilen var mı?
  • Evet seçim soruyor elmorad dedim karakter elmorad a dönerse değişiklik olur

Daha önce de cyher açılırken aynı sorun olmuştu diezde.

Düzelir kısa süre sonra.
  • beramus serverindeki charlarım görünmüyor... bende de create char bölümü çıkıyor... ama ares teki char lar duruyor...
  • oyunu bilmem ama sitede sorun var siteye bende login olamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative

Evet seçim soruyor elmorad dedim karakter elmorad a dönerse değişiklik olur

Düzelir kısa süre sonra.

cypher açılırken de aynısı olduysa yeni server geliyo demekki :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mythic

quote:

Orjinalden alıntı: Negative

Evet seçim soruyor elmorad dedim karakter elmorad a dönerse değişiklik olur

Düzelir kısa süre sonra.

cypher açılırken de aynısı olduysa yeni server geliyo demekki :P

başladık yine

• En azından gelme hazırlığında gibi
  • ya bende banladımılar bütün türkleri diye düşünmeye başlamıştım :) aynı sorun bende var
    karaktere yeni adam açılacakmış gibi açılıo bune yaffff rezillik diz boyu muhahahaha
  • korkmayın
    anladıgım ve forumlardan baktıgım kadarıyla restart cekılmıs servera bendede dıes 1 gırıyo ama karakter secınce dc dıyo ama dıes 2de el morad mı karus mu dıye soruyo onda bısey secmeyın bekleyın acılıyomus bıraz bekledıkten sonra.

arkadas moradondayken cıktıgı karakterı secınce daha yuklenmeden dc oluyo ama el morad dakını secınce gırıyo moradona gıtmeye calısınca dc oluyo ve bı daha gıremıyo bende oyundayken savasa gıseyım dıye moradona gıttım gıdıs o gıdıs.inş. dedınız gıbı yenı server ıcın bole olmustur yoksa ben bunlarınn

nese hadı ııy geceler yav gecenın bu saatınde ne arıyonuz hadı benım okulum var yatamadım sız ne gezıyonuz gıdın yatın yav

• reset geldi dertler bitti
  • la o kadar upgrade basmıstım hepsınıgerı almıs nese bı ıkı tanede yakmıstım :)

reset geldı dıye bı saattır boss arıyom etrafta kımse olmadıgı halde bulamadım resetle ılgısı yokmu acaba dıes 2 de aradım bununla da ılgısı olabılırmı?
  • Ben şu an üniversitedeyim arkadaşlar aynı sorunu yaşayan arkadaşların düzeldi mi acaba akşama kadar merakta bırakmayın beni
  • Yaa bende hala karus mu el morad mı cıkıyor diğer arkadaşlar sizin e oldu????
  • dun aksam duzeldı hersey ama bazılarında degısık sorunlar cıkıyo bıraz daha bekle bakalım daha ne kadr surerse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.