Şimdi Ara

lvl 60? uzun ince bir yoldayım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok ya adamlar kapısmak istiyor ancak saygı meselesi o ben mobla ugrasırken arkadan dalanlara acayip kıl olurum
    ama tek dolasıyorsa acayip tahrik ederim mesela magei ileri gidiyorum 20 yard otesinden 15-25 sn sonra geri geliyorum 10 yard yakınından sonra tekrar geri gidiyorum bu sefer 5-6 yard dibinden geciyorum dayanamayıp bana poly atıyor .atar atmaz benim pet fırlıyor parcalıcak adamı:D oda kaçıyor shield açıp ben arkasından cheath sonra ok yagmuru:D yada shamnlar gelip dalıyolar kesiyorum anthla bir kaç sn sonra diriliyor yakınında olunca keseceğini sanıyor sopayla kafasını dagıtıyorum

ama bunları asla arkamda trap olmadan warriora yapamam
  • ya adamlar duel yapman için horde'un senin bölgelerinden birine gelmiş ve /pvp i kapamış olması lazım .. o zaman adamı seçip /duel yapıyosun ..
    çok ii hatırlarım trisfal glades'e gidip düşük lvl'larla /duel yapardım .. yendikten sonra pvp moda geçerdi adam (ne iş anlamış değilim) sarı görünürdü bana ve ben de öldürürdüm
  • bende ironforge ye gidip paladinlerle duel yapardım ama duel yaptıkdan sonra 5dk felan beklemen lazım adam pvpden çıkması için yoksa kırmızı görünüyor duel yapamıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.