yok ya adamlar kapısmak istiyor ancak saygı meselesi o ben mobla ugrasırken arkadan dalanlara acayip kıl olurum ama tek dolasıyorsa acayip tahrik ederim mesela magei ileri gidiyorum 20 yard otesinden 15-25 sn sonra geri geliyorum 10 yard yakınından sonra tekrar geri gidiyorum bu sefer 5-6 yard dibinden geciyorum dayanamayıp bana poly atıyor .atar atmaz benim pet fırlıyor parcalıcak adamı:D oda kaçıyor shield açıp ben arkasından cheath sonra ok yagmuru:D yada shamnlar gelip dalıyolar kesiyorum anthla bir kaç sn sonra diriliyor yakınında olunca keseceğini sanıyor sopayla kafasını dagıtıyorum
ama bunları asla arkamda trap olmadan warriora yapamam
ya adamlar duel yapman için horde'un senin bölgelerinden birine gelmiş ve /pvp i kapamış olması lazım .. o zaman adamı seçip /duel yapıyosun .. çok ii hatırlarım trisfal glades'e gidip düşük lvl'larla /duel yapardım .. yendikten sonra pvp moda geçerdi adam (ne iş anlamış değilim) sarı görünürdü bana ve ben de öldürürdüm
bende ironforge ye gidip paladinlerle duel yapardım ama duel yaptıkdan sonra 5dk felan beklemen lazım adam pvpden çıkması için yoksa kırmızı görünüyor duel yapamıyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme