Şimdi Ara

lvl 60? uzun ince bir yoldayım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle oyuna yeni başlamış biri olarak ben, oldukça merak içerisindeyim ki bu lvl 60 a varma faslı ne kadar sürüyor? bunu soruyorum çünkü şu zmna kadar oynadığım mmorpg lerde son lvl e ulaşmak oldukça kasan birşeydi.. oyunda gördüğüm kadarıyla (lvl 50 nin üstünde tonla adam var) ve forumlardan okuduğum kadarıyla(oyun asıl lvl 60 dan sonra başlıyor deniyor hep), bu lvl 60 a varmak zor mudur kolay mıdır? siz ne kadardır oynuyorsunuz bu bağımlılık yaratan şeyi? merak ettim yazın bakem

• ben cıktıgından beri oynuyorum defalarca 60 oldum ve suan orje başladım 32yim 1-1,5hafta falan oldu ortalama 60ı 1.5 ayda olursun tabi ortalama dedim fazlası olur azı olur bu adama gore değişir benim 60 olmam 1 ay bulmaz
  • osman nekadar vakit ayırıyosun.1,5 ayda 60 zor gibin?
  • ya ben başka oyun oynamıyorum.cok ciddi levelde kasmıyorum gunluk 2 level falan meslek kasıyorum bu charda tum meslekler 210+ sadece balık 150lerde bilgisayar başında olmazsam film izlerim ya da pvp videoları 1,5 ay normal bence 60 için

15 gunde 60 olunur ama hiç bir dusman işine karısmazsa (ki imkansız 60lık adamlar zevkine level 20 bolgesine geliyolar) o oldugun 60 ta honor,meslek falan saglam olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warwicky -- 12 Ağustos 2006; 19:28:38 >
  • Günde 10 saat oynuyorum bu işe sadece 5 gün ara verdim toplam 25-27 gün arasında 10'ar saat hatta bazen 16'da oluyor şu an 31 level'im 32 olmama çok az kaldı 5.000 xp falan sen hesapla
  • @freestyler_10ur
    dostum kızma ama bence sen level kasmayı bilmiyorsun

zaten ben ortalama duzey için soyledim 1.5 ay diye oyunu bilenler birazdaha iyi kasıyor benim profilimdende bakın mesela mesleklerim levelimin baya ustunde
    oyuna yeni başladıgın için sen 2-2,5 ayı gozden cıkarki artanıda honor+item için sana kalan sure olsun
  • lvl kasma bolgelerine bakın lvl iniz ve ırkınız için ... yoksa gider 2 ayda 60 olursunuz ben 10 15 günde yaparım bi 60 ama meslekle fln fazla ugrasmadan ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz bilseydin oyunu ya da daha önce kasmış olsaydın 7 played günde 60 olurdun..bu da 2 hafta boyunca uyku ve sadece oyunla yapılabilir..tabi yardımcı olacak yüksek lvllı arkların olursa..ben bolca pvp yaptığımdan dolayı 10 played günde 60 olmuştum bu da bazı işlerim olmasından dolayı 3-4 hafta sürmüştü..olay günde kaç saat oynayabileceğine bağlı..instancelara girmeyi sakın ihmal etme..
  • ya ilk charterini yapmak uzun surer cunki oyunu bilmiyosun falan kasiyo biraz ogreniyim sunuda yapim bunuda yapim derken 25-30 gun played time dan bahsediyorum tabe surebilir ama oyunu biraz anlayinca we cozunce briazda sistemli hareketle 2 ve 3 charlarin daha kisa surede olabilir ornegin benim ilk shamanim 25 gun played time ile 60 oldu 2. charerim druid druidle lvl kasmak briaz zor oldugu icin 13 gun falan surmustu 60 olmasi son charerim hunter oda 10 gun falan surdu tabi bu zamanalr played time
    sana hemen solim
    haritaalrda yapilmadik gorew birakma dungeonlara gdierken butun gorewleri almaya calis
    ilk girdigin haritada cantani bosalt gorewleri al thottan yada ikame olan baska sitelerden gorelerin yerlerini ogren sonra haritani ac kendine bir gorewe haritasi ciz o harita uuzerinde devam et gerekiyo gorewleri 5 erlik gorew grublari halinde yap bu saydiklarimi yaparsan inan bana kat kat hizli gorew yaparsin
    (1bucuk yillik wow tecrubesiyle sana soyluyorum bunu bi bilgidimiz war yane)

• hehe gorevleri 1er 1er alıp onu geri veren sonra 2. gorevdeyiz ne yapacaz diyene acayip kıl olurum
  • en kral lvl atlama yöntemi kesinlikle grindingdir.

lvl 30-40 arası 17k xp/h bir seviye yakalarsan ( lvlın +1 -2 yaratıkların takıldığı bölgelere git ve deli gibi kes.)

Çok sıkıcı olsa da bundan hızlı lvl atlaman çok zor. Ya da çok iyi bir guide ve rota ile questleri + grindingle beraber yapmak ki bununda pek verimli olacağını sanmıyorum yapan insanlar var.

herneyse kral lvling sıkıcı olsada grindingdir.

2 hafta playtime ile dan die lvl 60 olursun ve hayvan gibi paran ve itemin olur ama oyunun bayma ihtimali yüksekl....
  • Abicim o lvl 60 olma olayı tamamen senle ilgili ama söyliyim ben daha main char'ı 60 yapmadan 2-3 tane altla birlikte kastım.. pvp yaptım boş vakit geçirdim eğlenerek oynadım(sıkmadım kendimi) 5 aydan fazla sürdü 60 olmam ... Ama bir rekor var wowda bu da 3 günde lvl 60 yapmak en son 4 günde kasan vardı 3 yaptılar cılkını çıkardılar allah belalarını versin ... Yani ben 5 ayda sen 3 günde yaparsın adamım sana bağlı bişi
    ama tavsiyem çok kasıp da yorma kendini tadını çıkara çıkara kas çünkü 60 olunca o kastığın günleri özleyeceksin ciddiyim
  • ılk char ım 11 played tıme ben daha 46 dayım bugunde 47 ınsallah ılkchar boyle oluyo ıste
  • ya bu played time nerden bakılıyor
  • 1 ayda 60 olup napcan item yok para yok oyundan aldigin zevk yok ben 4 day played lvl 21 1 sene sursede olur onemli olan aldigin zevk 60 oldun full item full meslek napcan ?
  • tıtan panel gosterıyo osman played tıme ı
  • Oyun cidden 60 ta başlıyor o yüzden nasıl 60 olduğunuz çok önemli değil 60 olduktan sonra yapılacak tonla iş var öyle hemen full item olunmuyo T1, T2, T2.5 ..... uzar gider. Epicleri dizmeye başlayınca high end zindanlarda ekip çalışması ile teker teker boss ları indirmek gerçekten keyif verici. O yüzden 60 ne kadar çabuk olursanız o kadar iyi 60 a kadar geçen sürede ne kadar zevklide oynasanız ve süreyi uzatsanız size bişi kazandırmayacak. Bir ragnaros onyxia yada neferian ı kestiğinizde alacağınız zevk onunla kıyaslanamaz bile bence elinizi çabuk tutun.
  • /played oynanan süreyi gösterir.

Şu an oynadığım karakteri 1 ayda level58 yaptım, bu arada av ile exalted olmasına 4k var, wsg ile friendly, rank5, ench 285, cook ve faid 300 oldu. Fishing 220 falan galiba. İtemları full mavi zaten, yalnızca botu yeşil.
    Ona buna ench satmakla, mal alıp vermekle uğraşmasaydım 1 ayda rahat rahat 60 yapardım neyse 2 level kaldı. 5 gün sonra guildin mc raidi var, bakalım o zamana inşallah yetişir.
  • @darkprens veya @ahmcol siz de yabancılar gibi bi leveling guide felan hazırlasanız türkçe olarak bence çok iyi tutar,heryerde dolaşır valla,hemde biçok kişiye yardımcı olmuş olursunuz.
  • ya emuda bunlar yoktu işte bide pvp videolarından izledim adama duel için hazırmısn diye soruyor (dusmana) aklıma gelen her komutu denedim tutmadı( /duel /fight /war /kill /destroy,ne alakaysa destroyla) )

nedir bunun komutu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.