Şimdi Ara

LVL 62 MAGEM VAR BEYLER ŞU AN MP YİM SİZCE + 7 COMPLATE SET GİYİP İNT Mİ OLSAM DİORUM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER LVL 62 MAGEM VAR + 7 COMPLATE SET GİYİM INT OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİCE NASIL OLUR ?? BİLGİLERİNİZİ ARZ EDERİM (SAYGILAR )

( bu arada ESKİŞEHİRDE GB ALINIR + 7 COMPLATE SET ALINIR )

• Bence gerek yok paper kal çünkü adam çizemiyorsun intken.tamam defansın fazla ama MAge 1vs 1 adamı deildir.
  • Bence olmaa sakın çünkü mp mage daha iyidir benim açım anladığım kadarıyla +7 complate setin yok olma .
  • Olursan sana bişeyler söylemek istiyorum:

Semi pet mageyi tercih ederim Mert in bununla ilgili bir topici vardı.
    Semi pet mage olmak için Crimson +1 Rebirt giyecek kadar int veriyorsun bu 160 olması gerekiyor.Eline de Wiper Staff +1 Rebirt alırsan baya bi iyi olursun.Ama İnt olursan atağında bir azalma olucaktır.Bunu göze alıyorsan Ben sana Semi pet mage ol derim.Hem böyleyken PK da ks yapma oranın artar ve kolay kolay yatmazsın... Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComeKillMe -- 7 Kasım 2006; 15:25:00 >
  • içinden geçeni yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RogueHunter -- 7 Kasım 2006; 15:28:46 >
  • BEYLER COMPLET LERİ ALDIM INT OLUCAM CZ DE HAİRE YATIOM ARTIK BIKTIM :d

YATMAM İNŞALLAH BÖLE DAHA İİ OLUR GİBİ DÜŞÜNÜYORUM SİZCE??
  • giyy giyy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yatmam die bişi yok gene yatarsın ama oncekinden daha az
  • Olursan sana bişeyler söylemek istiyorum:

Semi pet mageyi tercih ederim Mert in bununla ilgili bir topici vardı.
    Semi pet mage olmak için Crimson +1 Rebirt giyecek kadar int veriyorsun bu 160 olması gerekiyor.Eline de Wiper Staff +1 Rebirt alırsan baya bi iyi olursun.Ama İnt olursan atağında bir azalma olucaktır.Bunu göze alıyorsan Ben sana Semi pet mage ol derim.Hem böyleyken PK da ks yapma oranın artar ve kolay kolay yatmazsın... Saygılarımla...

burdakinin aynısnı yap derim güsel yorum tbrkler
  • paper ol çok wur zaten pet olsan ne yazar önüne gelen alır seni en azından çok wurursun
  • paper kalll ii damage wur int olcanda ne olcak tank mı olcan sanki
  • +6 +7 +8 woe üst goblin 2. seviye armor üstlük kalanı +8 2. seviye armor int mp kalmaz ortalıkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 9 Kasım 2006; 15:10:33 >
  • Mage 74 lwl de gusell oluo
  • pet ol rebirth setin olunca çok güzel bi mage oluyosun o zmn glacier olursan daha iyi olur çünkü nowasını bide 45 alanını atınca yavaşlıyorlar buda senin için kaçma olanağı sağlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.