Şimdi Ara

lvl 65+ char alınakcatır [xian]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lvl 65 üstü char alınacaktır ancak xian olması sarttır nedense xianda char satan az kısı war anlamadım gıttı dıer sewerlarda bır sürü char satılırken xianda cok az charı satılık olan kişi shino_pl@hotmail.com adresini eklesin buradan konusalım İzmirden olursa sewinirim.

İyi Oyunlar..

Saygılarımla..

• dostum xian ilk server dı. artık xianda sıfırdan lvl kasan çok az yeni adam var. sıfırdan başlıyanlar genelde xiandaki 3.-4. charını kasıolar. gine ilk server olduğundan yüksek lvl lerin büyük bi kısmı bot sayesinde okadar sp farm yaptılar. bot kasmaları değilde lvlleri çok yüksek olmadan önce botla 300 - 500bin sp kasıp sonada pıtır pıtır lvl atlayıp botculara savas açmaları kötü. nese demem odurki yeni serverlardan char alıp şansını dene. kafan rahat olur. gine de sen bilirsin tabi. kolay gele
  • Ya benım arkadaşlarım war bu serwerda bende kasıordum snra baktm olmucak sıkıldım char alıyım en ıyısı dedım oyunuda bılıyorum nasılsa ondan :) neyse teşkkurler acıklamalar ıcın iyi oyunlar..
  • 20 lvl var bende ama ilgilenirsen 37 lvl char + 37wolf olan bir arkadaşım var 3lvl guild master oyunu bıraktı
  • 61 lvl hybird bow var arkadaşımda ıstersen konusurum benm server tibet bende arıyorum benmle takas edecek bırı tibet ıstıyorsan 67 lvl full str fire blade var,aynı senın gıbı benmde cok arkadas var orda ordakı bıryle takas etmek ıstıyorum
  • 80 lvlik char sattılıktır ilgilenler için msn adresi mi veriyorum djmanyak1086@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ALISH_

20 lvl var bende ama ilgilenirsen 37 lvl char + 37wolf olan bir arkadaşım var 3lvl guild master oyunu bıraktı

yok saol suan charım daha iyi ama char almak ve satmak gercekten zor aynı sehirde olmak lazım rahatlık için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ELDORADO SERVER INDA

62 lvl int charımı satıyorum
    sp farmı vardır
    13m gold 62 lvl wolf
    itemler iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Olmuyor__ -- 12 Mayıs 2007; 10:22:12 >
  • Char 65 lvl olmuştur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.