Şimdi Ara

lvl 72 köy satılıktır. Acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesap hep aynı telefondan kullanıldı ve telefon iphone. Okuduğum doğru ise androide de aktarabiliriz.

Hesap resimlerde olduğu gibi ek olarak 2 havan da son seviyeye geçiriliyordu. TH8 oluyor sanırım bu durumda köyüm

Buyurum resimler arkadaşlar.( satmayı düşünmüyordum harç ödeyeceğim için satıyorum okulu uzattık :) )

50 liraya satıyorum.

lvl 72 köy satılıktır. Acill lvl 72 köy satılıktır. Acill lvl 72 köy satılıktır. Acill lvl 72 köy satılıktır. Acill lvl 72 köy satılıktır. Acill
     lvl 72 köy satılıktır. Acill lvl 72 köy satılıktır. Acill lvl 72 köy satılıktır. Acill lvl 72 köy satılıktır. Acill lvl 72 köy satılıktır. Acill

• yazmayı unuttum 979 taş var rezimler nie böyle oldu onuda anlamadım umarım yönetici birisi düzeltir.
  • Lab. Konusunda asker seviylererin buyulerin falan baya dusuk kardes onun harici iyi ama :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş eğer barbar goblin ve duvar yıkıcıdan ise sözün amenna çünkü ben onları kullanmıyorum. fakat büyülerden şifayı geliştirdim :) dahası can sağlığı. paraya ihtiyaç hali var ondan satıyorum
  • Ben almayi planliyorum 05336005263 whats apptan ulaş

• ayın 12 sine kadar satılıktır arkadaşlar acil kısacası :) yokluk başa belaymış onu anladım.
  • hesap satılmıştır alana hayırlı olsun.
  • Gitti yani abi :/ hayirli olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.