server alps nick : belali arkadaşlar heuksal 69 tüm skiller max fire 65 light 42 (bence fazla bile) buz da 50 de farmin %70 tm anlicanız 20 mil para ile birlikte satılıktır ayrica ilgilenenlere para ve itemda satiyorum (sadece alpsde) şu anda 64+5 sos bow 11 crit / 64+3 sos blade 8 crit / 64+3 sos shild / 100 mil gold satılıktır ama ne isterseniz bulabilirim 64 som sun haricinde msn hyasil18@hotmail.com burdan ekleyin konuşalim herkese ii oyunlar not :screenler var ama eski o yüzden bir ara hazrilayip eklicem
quote:Orjinalden alıntı: harakani server alps nick : belali arkadaşlar heuksal 69 tüm skiller max fire 65 light 42 (bence fazla bile) buz da 50 de farmin %70 tm anlicanız 20 mil para ile birlikte satılıktır ayrica ilgilenenlere para ve itemda satiyorum (sadece alpsde) şu anda 64+5 sos bow 11 crit / 64+3 sos blade 8 crit / 64+3 sos shild / 100 mil gold satılıktır ama ne isterseniz bulabilirim 64 som sun haricinde msn hyasil18@hotmail.com burdan ekleyin konuşalim herkese ii oyunlar not :screenler var ama eski o yüzden bir ara hazrilayip eklicem ben niye sattıgını biliyorum charı satacak 9dragons oynayacak