Bildirim
lvl 75 MrPsychO vs lvl 80 GENC0
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
lugias +8 avedon + bilmem kaç nolcak bu senin halin şaka maka güsel charın var
nazar değmez inşallah
-
quote:
Orjinalden alıntı: ozmocan
lugias +8 avedon + bilmem kaç nolcak bu senin halinşaka maka güsel charın var
nazar değmez inşallah
avedonda +8 ..ınsallah nazar degmez yorum ıcın sagol -
oha sendeki itemlar bariz hayvancil yada o adam level 80 deil
sana 400 kusur vurmus :D -
quote:
Orjinalden alıntı: cefurkan
oha sendeki itemlar bariz hayvancil yada o adam level 80 deil
sana 400 kusur vurmus :D
yok 1120 vuruyor maxımum onlar ara damageler....resımlerde gorunmemıs..bende oyle hayvanı ıtem yok gosterebılırım ıtemlerımı -
-
Waay Be Adam Gb ciymiş. -
Lady Ben O GENC0 yu Sc siz yakaladım kızarrtım onu kactı gitti geldi yanıma eğildi bende eğildim sonra BİgGenco geldi Oda eğildi Bastı gittiler:D -
dunde AYG1R la vs yaptilar Clan Disbantina yendi ama mr ayg1rda dis yapti clani -
Genco öle çok gözde büyütülecek biri değil bence warriora lafım yok tabi ama genco ya bende 67 lvl halimle 600 civarı vuruyordum dün 2 kişi kovaladık baya bi kaçtı -
quote:
Orjinalden alıntı: *SaGoRaP*
dunde AYG1R la vs yaptilar Clan Disbantina yendi ama mr ayg1rda dis yapti clani
evet dun birde AYG1R denen warrior arkadasla yaptık bıldıgım kadarı ile 77 lvl.......clanı da ilk 100 deydi sıralamada olan bi clanı vardı....iddia oldu vs yi clan disbantına yaptık .....16 kere filan kestim..her seferinde bi bahanesi oldu....ama sonunda disbant etti clanı
-
mrpsyco -
-
helal abi 8.5k hp'yi indirmek mümkünmü zaten -
Bravo -
Aßi CharıN ÇoK ManyaK YawWWW -
tebrikLer .. en azından boşuna harcamamışsın zamanını :) -
quote:
Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA
GENC0
Az önce gencoyla konuştumda senle orda vs yaptığınızda arkadanda bir okcunun okladığını söylüyor -
quote:
Orjinalden alıntı: __XXX_CEZA_XXX__
Aßi CharıN ÇoK ManyaK YawWWW
tesekkur ederım daha ıyısı sızın olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: Antor
quote:
Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA
GENC0
Az önce gencoyla konuştumda senle orda vs yaptığınızda arkadanda bir okcunun okladığını söylüyor
bi kere yalan soylemesin birisi gelip malıce attıgında yada baska biri vurdugunda hem ona hem bana ıkımızden bırı gerı gcekıldı durduk vs yı durdurduk....oyle bırsey olsa gerı cekılırdı ...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X