Şimdi Ara

LVL 80 GELİYOR AMA YA SKİLLER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lvl 80 ve taklamakan geliyor ama,Bazı konular sanırım tam açıklanmadı yada ben gözden kaçırdım ayınlatırsanız sevinirim.En önemlisi Skiller ne olacak yani skiller yükselecekmi yada yeni skiller açılacakmı bu demek ki yeni bir farm e o zaman bu askerlik bitmezz ..Ayrıca 72 lvl da sos silah olacakmı o zaman da aynı degree de 2 ayrı sos olacak ( 8 degree 64 ve 72).bazı arkadaşlar 8 degree de som ların da geleceğini söylüyor.Sro sitesinde tam bir açıklama yok bu konularda. Sizce ne olabilir?

• bazı forumlarda ilk sınır kalktıgı zaman 8 th ların somlarının olacagı soylentisi varmış.mastery 300 de kalacak ,yeni skiller gelmeyecek tahminimce.sadece skillere up gelicek

sadece benim düşüncem yanlış anlasılmasın kesin bişey yok
  • geçen gördüğm bi resimde hatta bu forumda yayınlandı 90 lvl bi charın skill bölümünün bizimkinden hiç bi farkı yoktu. tüm skiller aynıydı ve max lvleride aynıydı.
  • olmadı bak skillsiz olurmu böyle dönmeli kesmeliolsun yada mızrağı falan yere batırınca biryığın mıızrak yerin dibinden falan çıksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

olmadı bak skillsiz olurmu böyle dönmeli kesmeliolsun yada mızrağı falan yere batırınca biryığın mıızrak yerin dibinden falan çıksın

dusunsene glavie atıosun sagdan soldan glavieler gido
  • düşünüyorum da hakkaten bu skil olayına kafam yatmıyor adamlar bi şeyleri tam düşünmeden açtılar bu 80 i ve 72 de sos olacaksa o da bi garip aynı degree de 2 sos silah. ve yeni skil olmasa da skillerde de bir lvl up olayı lzm ama sro sitesinde buna dair bi açıklama yok . 80 lvl uniq mob u biz 69 skillemi kesecez yani
  • yenı skıllerın acılmasını neden bukadar cok ıstıosunuz kı bırdaha 1 2 ay farm yapmak robot gıbı kasmak mı ıstıyorsunuz anlamıyorum onun yerıne ıtemlarınızı +6 +7 yapın sos alın ustunuze str basın bıraz oyunda farklı seylerı kesfedın trade alın cıkan lıgth npc thıefle botları oldurun elınıze ezık sılahı alın gıdın tg bekleyın sonra cıkarın 64 sılahını gerı kesın sonra hemen gerı koyun hava yapın bılmem daha cok sey war oyunda...
  • bence skiller değişmicek aynı kalıcak ama bu çok kötü bişe mesela blade çiler için yeni taklalar gelse glaive ciler için değişik türde combolar gelse yani daha güzel olcak yada nukercılar için yeni nukler gelse daha manyak olur adam bir zaman sonra sıkılır aynı skilleri kullanmaktan protesto ediorum YENİ SKİLLER İSTERİZ YENİ SKİLLERİZ İSTERİZ
  • bence hemen tahmın yapmayalım ark. belli olmaz bu adamlar sonuçta japon pilav yerken aklına gelir yeni vuruş stilleri eklerler
  • birisi(dh den) yeni fire nuke gelcek gibi bisiler diodu yanlis hatirlamiosam ama sanmiorm skill gelcegini bence 72 lv sos da gelmes sadece uplar, lord yarkan, takla makan, ve 8deg. yüksek lv silahlar fln gelir bence
  • bildiğim kadarıyla en son 72 lvl silahları giliyo 9.degre hiç bişey gelmiyo ama 64 sosun lar piyasaya çıkmaya başladı bile mesela bizde şu an
    68sossun armor altlık var soldronda 64 spear var sossun ama işte yeni skiller gelmedi ve sadece lvl up yapabilcez keşke yeni skiller ve 9.degreler gelse idi
  • benim bildiğim sırf 70 lvl nukesi geliyo
  • valla bence gelmesi lazımdı ama malesef gelmedii yani 80 lvlken lord yarkana gittiimizde 60 skilli fln biraz az kalır
  • yeni skill yok ama 70 den sonra skill upları devam ediyor yani diyelimki taklamakan açılmadan önceheuksel lvl liniz 70 se charınız 71 lvl olunca sp niz yeterli ise skilli 71 e uplayabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 6 Ocak 2007; 11:41:48 >
  • 70-80 arası sadece el yakmayla kasılacakmış o_O skill kullanamıyormuşsun
  • Gelmedi
  • Taklamakan ı acan adam onuda yapar usta sen merak etme :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.