Şimdi Ara

LVL 80 PALA HOBBS...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yorumsuz..sadece videoyu izleyin diorum.

videonun link i tikla

• Birşey yokki bunda. Heroic gear'lı bir prot paladin aşağı atlamadan hepsini rahatça kesebilir. Eminim diğer tank sınıflar da yapabilir.

Düzenleme: Kendim denemek için gittim ancak videodaki gibi Sapph'in bulunduğu mekanın önünde moblar yok. Oradaki köprü gibi yapının üzerinde dağılmış haldeler. Hepsini çekip denemeye çalıştım ancak daha Sapph'e gelemeden birçoğu öldü, bir anlamı kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristam -- 30 Aralık 2008; 7:48:24 >
  • Birşey yok hakkaten.

Bişeyler görmek istiyorsan ;

DoomCaster's Impossible Pulls:
    http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=96991

Özellikle en sondaki sahne ohanes dedirtiyo.

Bu video için ayrı topic açıcaktım bi arada vazgeçmiştim hazır benzer konu varken vereyim :)

Hadi son sahne için bişeyler söyleyeyim.. 30dan fazla elite herbiri 2-3k vuruyo clotha hepsi slow,snareye immune ve mage hepsini tek başına kesmeyi başarıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 30 Aralık 2008; 13:05:21 >
  • o magenin videosunu 2-3 gün önce bi konuya koymuştum :)
  • Hobbs'u aylardir takip ediyorum, casual bir oyuncu ama aoe grinding'de uzmanlasmis. Casual oldugu icin wotlk'a daha tam adapte olamamis henuz ama wotlk oncesi powerleveling icin bir cok dusuk levele instance run falan yapiyordu, eglenceli... Birkac da pvp'si var prot paladin olarak eski talentlerle pvp'i dusunun artik (ben bilirim sadece rogue'lardan korkmamiza gerek yoktu)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.