Bildirim
LVL 83 WARRIOR AP ? 5056
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
GÜzel CHar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itzpapalotl -- 21 Mayıs 2009; 17:59:31 > -
edit plsquote:
Orijinalden alıntı: Itzpapalotl
GÜzel CHar -
avedon faciasından sonra oyunu bırakmamışmıydın?quote:
Orijinalden alıntı: KingHarami
edit pls
Alıntıları Göster -
lugias hangukla 5 kquote:
Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci
avedon faciasından sonra oyunu bırakmamışmıydın?
Alıntıları Göster -
Private Servlerda +5 Dual Minataurs Earing,+5 İron Set +5 Dual ROF +10 Shell set +10 Exp Raptorlar 4900 küsür oluyorquote:
Orijinalden alıntı: Tolga
lugias hangukla 5 k
Alıntıları Göster
Charectere bak anasını satim,Ne PK atalır ama
-
Lugi ve hanguk la aynı + da bi çift el silah alsa çok daha fazla olur heralde.quote:
Orijinalden alıntı: FnL
Private Servlerda +5 Dual Minataurs Earing,+5 İron Set +5 Dual ROF +10 Shell set +10 Exp Raptorlar 4900 küsür oluyor
Charectere bak anasını satim,Ne PK atalır ama
Alıntıları Göster
-
bunun serverinda oynayanlara
aciyorum :D -
helal olsun dıcek bırsey yok luguas +10 galıba ?quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
bunun serverinda oynayanlara
aciyorum :D -
Gm ile vs yapabilicek bir karekter yapmışsın.Lugi +10 zaten satamadın galiba lugias ta +10 full set +3 shellerden en az 2si +10 tahminlerim bunlar.quote:
Orijinalden alıntı: ~Brother~
helal olsun dıcek bırsey yok luguas +10 galıba ?
Alıntıları Göster
AOS +4 ve ya +5 -
Oha.quote:
Orijinalden alıntı: ~Brother~
helal olsun dıcek bırsey yok luguas +10 galıba ?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: 4HeaveN
Gm ile vs yapabilicek bir karekter yapmışsın.Lugi +10 zaten satamadın galiba lugias ta +10 full set +3 shellerden en az 2si +10 tahminlerim bunlar.
AOS +4 ve ya +5
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: 4HeaveN
Gm ile vs yapabilicek bir karekter yapmışsın.Lugi +10 zaten satamadın galiba lugias ta +10 full set +3 shellerden en az 2si +10 tahminlerim bunlar.
AOS +4 ve ya +5
-
Arkadaslar Ps 5k Apquote:
Orijinalden alıntı: Sproobquote:
Orjinalden alıntı: 4HeaveN
AOS +4 ve ya +5
Alıntıları Göster
-
@r0bb3n59 bence sen ps sin tanımadan bilmeden çok konuşma. şimdi bak Kingharami'nin profiline bak açtığı konulara sonra gel buraya olur mu ?quote:
Orijinalden alıntı: Lanquaté
Arkadaslar Ps 5k Ap
Alıntıları Göster
-
Private Servlerda +5 Dual Minataurs Earing,+5 İron Set +5 Dual ROF +10 Shell set +10 Exp Raptorlar 4900 küsür oluyor. Resimle guzel oynamıslar:)quote:
Orijinalden alıntı: 4HeaveN
@r0bb3n59 bence sen ps sin tanımadan bilmeden çok konuşma. şimdi bak Kingharami'nin profiline bak açtığı konulara sonra gel buraya olur mu ?
Alıntıları Göster -
@Bakteryquote:
Orijinalden alıntı: B@KTeRy
Private Servlerda +5 Dual Minataurs Earing,+5 İron Set +5 Dual ROF +10 Shell set +10 Exp Raptorlar 4900 küsür oluyor. Resimle guzel oynamıslar:)
Alıntıları Göster
İron beltin hiç str vermediğini hesaba kat bide 83 berserkeri hesaba kat.Bide amutlete bak -
Hep böyle bir Warrior'um olsun istemişimdir, darısı başıma.quote:
Orijinalden alıntı: Jeain*
@Baktery
İron beltin hiç str vermediğini hesaba kat bide 83 berserkeri hesaba kat.Bide amutlete bak
Alıntıları Göster -
Süper Bir Char Gerçekten.quote:
Orijinalden alıntı: taco_paso_24
Hep böyle bir Warrior'um olsun istemişimdir, darısı başıma.
Alıntıları Göster
Bu İtemlerle Ardreamda Düşünemiyorum Hrlde 2k Ap Olur -
Bu atağın sebebi berserking e vermesi.Yoksa o charda olucak max ap 4100 civarı tabi oda çok fazla orası ayrı konuquote:
Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__
Süper Bir Char Gerçekten.
Bu İtemlerle Ardreamda Düşünemiyorum Hrlde 2k Ap Olur
Alıntıları Göster
-
41,555 defa maşallah ne diyelim Str ve hp den itemleri hesaplamaya mecalim yok o kadar astronomikler kiquote:
Orijinalden alıntı: BestM
Bu atağın sebebi berserking e vermesi.Yoksa o charda olucak max ap 4100 civarı tabi oda çok fazla orası ayrı konu
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X