Şimdi Ara

lvl 95 buff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nerden geldiğini bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim. bilgisi olan varsa konuya açıklık getirirse sevinirim

lvl 95 buff

• Taşlar var Lee fln diye saldırmıyo onlardan
  • fenerberk dediğini anlamadım. Belki o bölgeye girince verilen bir buf felan mı
  • Uniqueye felan mı gidiyon?
  • unique ye gitmiyorum botu oraya koymuştum, baktığımda böyle bir buf gördüm
  • karıştırma
  • ooo güzel buuf mış
    belki ilk o lvl e gelenlerdensindir
  • orda kestiğin bir canawardan gelen buff o
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbamba2

orda kestiğin bir canawardan gelen buff o

+1
  • mağarada iki tip kristal var. Biri yeşil trap-tuzak olanlar diğerleri de mavi booster ( bu adı da ben verdim) yani güçlendiriciler mavileri kesince bu tür buflar veriyor yeşillerden ise debuflar ve üst level moblar çıkıyor...
  • Galiba uniqden qelmişş ketiysenn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

Galiba uniqden qelmişş ketiysenn

Allah ım ya, açıkladık ya bir önceki mesajda mavi kristaller buff veriyor diye mağarada en az 50 defa unique kestim yok öyle birşey...
  • Kristal taşlarını kestiğin zaman verilen buff.. tabii her zaman böle güzellerinide vermiyo, bazen içinden mob cıkıyo, bazen zehir atıyo, bazende böle buff veriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: aragorn_mc

Kristal taşlarını kestiğin zaman verilen buff.. tabii her zaman böle güzellerinide vermiyo, bazen içinden mob cıkıyo, bazen zehir atıyo, bazende böle buff veriyo

arkadaşlar ne zaman okuma veya dikkatli okuma alışkanlığı edinicez. onu da yazdım ya mesajımda yeşiller tehlikeli maviler değil, biri debufçı biri bufçı diye...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.