Şimdi Ara

LVS MU ONLINE GELIN SURAYI TURKLE DONATAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • exp max gm shop war lorencia 9-144 de kanat soul bless +1 +2 +3 +4 +5 kundun satilioooo gel watandas lv basi 20 point ben bea oluyo bu server kapanmas bence ben oynicam gelinn 400 lv de 6975 point geldi bana ama ben point basmadim 1 reste toplam bu gelin bence

• quote:

Orjinalden alıntı: Suspect_SM

exp max gm shop war lorencia 9-144 de kanat soul bless +1 +2 +3 +4 +5 kundun satilioooo gel watandas lv basi 20 point ben bea oluyo bu server kapanmas bence ben oynicam gelinn 400 lv de 6975 point geldi bana ama ben point basmadim 1 reste toplam bu gelin bence

http://forum.donanimhaber.com/m_17765384/tm.htm BununLa ilgiLi bir topiç war zaten ... koLay geLsin..
  • hmm sende oynuosan beraber kasak msn wer kasaris
  • Ok özeLden attim sana görüşz. koLay geLsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Suspect_SM

exp max gm shop war lorencia 9-144 de kanat soul bless +1 +2 +3 +4 +5 kundun satilioooo gel watandas lv basi 20 point ben bea oluyo bu server kapanmas bence ben oynicam gelinn 400 lv de 6975 point geldi bana ama ben point basmadim 1 reste toplam bu gelin bence

siteeee ne ?
  • site ne ?
  • tamam buldum ama bu server kapali bilgi yanlismi 3-4 saat once bakmistim acikti kapandimi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • server offline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ali-G_ -- 23 Eylül 2007; 20:33:50 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17765384/tm.htm Burda bu topiç war zaten... biLgiLer orda yazıyo..
  • Topiç ne ya??
  • Bak üstde Link wermişim tıkLa ona gör koLay geLsin....
  • siteye girmio pff be
  • üsteki topiçi aynı server zaten koLay geLsin..
  • Server Hakkin Rahmetine Kavustu 1 ay yada 2 hafta sonra gene acilir
  • Yok GeLir sanırım kesin yani gaLiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.