benim sorularım şunlar attack 360 hp 998 sizce iii mi peki colony de karus kesebilir miyim lwl alabilmem için neler kesmem lazım yardımmmmmmmmm pls
bence 50+ olmadan cz ye girme
ama herkeste np wa benimde np olması isteom
atackın kurtlamı 360 oluyo normal mi 360
normal
aga bikere 55+ olmadan gitme bi düşün; Czde sadece pelerinli adamlar dolanıyo neredeyse -ki bu kesin 55+ olduğunu gösterir. mageler assassinlerin en tehlikeli düşmanıdır özellikle novası açık olanları bu yüzden ii bi zırhda gerekir. SADEC 45 GÖRÜNMEZLİĞİNEDE GÜVENME !!! SPIKE TIR THRUSTTUR CUTTIR BUNLARADA BENCE GÜVENME!!
quote:
Orjinalden alıntı: yakuza893
aga bikere 55+ olmadan gitme bi düşün; Czde sadece pelerinli adamlar dolanıyo neredeyse -ki bu kesin 55+ olduğunu gösterir. mageler assassinlerin en tehlikeli düşmanıdır özellikle novası açık olanları bu yüzden ii bi zırhda gerekir. SADEC 45 GÖRÜNMEZLİĞİNEDE GÜVENME !!! SPIKE TIR THRUSTTUR CUTTIR BUNLARADA BENCE GÜVENME!!
alakası yok aga pelerin olcak diye 55+ olmasıyla bizim claan da pelerin yok ama herkez 60 bi ben değilim
pelerin o kadar önemli deil eğer buff scrool un varsa ve karşındakinin buff ı yoksa sen 50 o 55 olsun kesersin
gittim ben cz ye bi kaç karus kestim altta ismim yazdı ama np gelmedi yaw
demekki sallıyosun oyunda hiç np bugu yaşanmadı son dönemlerde sadece bi kişide yaşanmaz zaten toplu bug olur... neyse sen 60+olmadan gitme cz'ye bide iyi item yap ve böle topicler açma üst konularda bak neler yaıyo neler zahmet edip de bi bakmaya üşenmiyo ama konuyu açıyo
kardeşim işim yokta yalan mı sölicem sanki alla alllah
bende kestim bi kişi altta 28 np recorved yaz dı ama 8 np geldi
Dün cz de tam biri beni kesiyodu.Pot içip town çektim.Bizim townda okçular falan gözükmüyordu.Ama boyna enerjim azalıyordu.Townumuzda da kimse yoktu.Enerjim azaldı azaldı sonra biri öldürdü.Yazısı geçti beni kesti diye.Altta da karusların yazsını geçiyordu "%%$$##^^" gibi işte.Ama hiç bişi anlamadaım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme