Önemli skiller: Warior: 60 skilli sword dancing, 45 cleaver 62 scream Rouge: asas ise/ 55 spıke, 35 thurst, 50 %10 vurus/ archy ise/ 55 5 lı ok atışı, 60 skilli, 62 resist Mage: 33 küçük alan, 45 ınferno, 51 pıllar yani 51 denir, 54,57 3 de aynı buyu flame için glacier/ 33,45 blizard, 51,54, 57 defans Light/ 33,45, 51,54, 57 lıght resist 62 tum flmae glacier light için 62 skilli resist Bufer: 42 960 buff, 51 200 ac, 54 1200 buff, 57 toplu 1200, 58 1500 buff, 60 300 ac 62 vuruş skili Heal: 36 960 heal, 45 1920 heal, 56 960 toplu, 60 1920 toplu heal
lütfen emeğe saygı arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: erkbaba
Arkadaşım emeğe saygı ama artık 40-45 arası mageleri harpye almıyolar.Harpy partyleri artık 60+ olduama yine de yeni cahr açacaklar için iyi bir paylaşım
quote:
Orijinalden alıntı: bilm-i yorum
Arkadaşım emeğe saygı ama artık 40-45 arası mageleri harpye almıyolar.Harpy partyleri artık 60+ olduama yine de yeni cahr açacaklar için iyi bir paylaşım
Alıntıları Göster
ewet biliyorum ama eskıde hazırlanmıs bır emek :D ama yınede dedığın gıbı yenıler ıcın cok ıdeal
quote:
Emeğine Saygi aMa, full bos kesin demişsin bos bulmak kolaymi:) 60 62 lvl lik adam paramun brahman gibi yerlerde kasar sanırım.. Yani LvL atLaama bölümü tam olmamiş.
quote:
ewet biliyorum ama eskıde hazırlanmıs bır emek :D ama yınede dedığın gıbı yenıler ıcın cok ıdeal
Alıntıları Göster
Alıntımı ?
quote:
Orijinalden alıntı: izmiRLééBæCKk
Emeğine Saygi aMa, full bos kesin demişsin bos bulmak kolaymi:) 60 62 lvl lik adam paramun brahman gibi yerlerde kasar sanırım.. Yani LvL atLaama bölümü tam olmamiş.
Alıntıları Göster
ewet haklısın ama boss bulmak artık kolay bılıosan saatlerı var !! kusura bakma ama tam katılamıcam
quote:
Alıntıları Göster
ben lwl 56 harpy ye almiolar neymiş efendim lr harpy yi daıtıyomuş sora bi ks yapiom hepsi afallio mecbur alio
quote:
Orijinalden alıntı: izmiRLééBæCKk
Alıntıları Göster
oyuna yeni baslayanlar ve yeni char acanlar için güzel bişey
alıntı değildir kendım ewde hazırladım sızler ıcın biraz cabuk bıttı ama yınede ii biş iş cıkardığımı dusunuorum ya sız???
quote:
Orijinalden alıntı: AtillaHuN
ben lwl 56 harpy ye almiolar neymiş efendim lr harpy yi daıtıyomuş sora bi ks yapiom hepsi afallio mecbur alio
Alıntıları Göster
Doğru yanlış bi tarafa emek harcanmış eline sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Doğru yanlış bi tarafa emek harcanmış eline sağlık
koxp varsa ne demek ya koxp sanki legal bişiç. tam emeğe saygı dicektim bu çarptı gözüme kusura bakma ama bu cümle yüzünden emeğine saygı gösteremicem
quote:
Alıntıları Göster
arkadaşım ne dion sen sen hangi serverda oynuon harpy party şeri +60 oldu japko falan mı şimdi bana areste öyle falan demeyin aresi de biliom
koxp varsa ne demek ya koxp sanki legal bişiç. tam emeğe saygı dicektim bu çarptı gözüme kusura bakma ama bu cümle yüzünden emeğine saygı gösteremicem
katılıyorum
Alıntıları Göster
Emeğe Saygı
quote:
Orijinalden alıntı: knight_online_king
Emeğe Saygı
Alıntıları Göster
emege saygı ama koxp işi yaş kanka ayıp
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 4Revenge
Emeğe saygı ama bence harpy kesmek için illaki partynin + 60 olması gerekmez ben bi keresinde 45 LWL olan asasım ile El Morad'da bi 55 LWL mage ile harpy kestim ve de ne heal ne de buff vardı bi kere bile yatmadık ( tabi potlar ile )