Şimdi Ara

lwl70 adama 4 tas rez (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adam akıllı dusununya ne fesat dusunuyorsunuz adam a yazıkya 70 e kadar kasmıs 4 tas kaldırmak ne demek
    67 ken 4 tas kaldırmıslardı 1 ay aklımdan cıkmadı halada cıkmıyor ama char calındı o artık olsem aklımdan cıkmaz yuksek ıvı 4 tas kaldırıyorsanız kaldırmayın yazık abı yazık
  • 4 taş ile 30 taş arasında fazla bir fark yok. Premium olmayanlar için biraz daha fazla gerçi, fakat premium olanlarda aradaki fark %0.50.

Şimdi çoğunuz sen eziksin tabii senin için bunu kasmak kolaydır diyecek fakat levelim 62. Eğer 30 bulunmazsa 4 taş bile kalkabilirim sorun değil.

Ayrıca ekleme yapayım 70'lerin kasması bizim kasmamızın 2 katından biraz daha zor. Ben 4 taş kalkınca %1 kaybediyorum o da %2 kaybediyormuş gibi düşünün. Adamın yalnızca 1 saati ziyan oluyor sonuçta. Üstelik de bizim kastığımız partilere göre 1 saat, onların kim bilir ne partileri vardır iyi exp. getiren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 30 Mayıs 2006; 20:01:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: knight_offline

kardes sc yapmasina gerek yoktu o baska bi nedenden yapmistir bence ;)

cunki inventory deki taslari yok etme yerine koyup ok e basmazsaniz sizi hicbir resser resleyemez sorna sizi resleyecek arkadasiniz geldiginde cancele tiklarsaniz taslar geri gelir inv ve reslenebilirsiniz bilmeyenler icin

işte bu güzeldi bilmiyordum çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Ayrıca ekleme yapayım 70'lerin kasması bizim kasmamızın 2 katından biraz daha zor.

lwl 65 ten sonra exler normal haline dönmüyor mu ?Mosterlardan gelen exp normal olmuyo mu
  • ney lan bu düzgün acsana şu resmi be dalgamı geciyon olm
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord_of_the_lol

quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Ayrıca ekleme yapayım 70'lerin kasması bizim kasmamızın 2 katından biraz daha zor.

lwl 65 ten sonra exler normal haline dönmüyor mu ?Mosterlardan gelen exp normal olmuyo mu

hayır yok öle bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanar_yam

quote:

cunki inventory deki taslari yok etme yerine koyup ok e basmazsaniz sizi hicbir resser resleyemez sorna sizi resleyecek arkadasiniz geldiginde cancele tiklarsaniz taslar geri gelir inv ve reslenebilirsiniz bilmeyenler icin

evet tşk

• way be ne gunlerdi ben lvl 55ken o dewil hipnası 51di ben bıraktım adam 70 olmus hatta biz onla 2 gece sabahladık aynı clandaydık ahh ahhh ne günlerdi..
  • quote:

+1905
  • Lamerlikle ne alaka ya...
    quote:

Orjinalden alıntı: oscar1234

Buraya mesaj atanların hepsi LameR galiba..Siz 70 olsanız 4 taşla kaldırsalar ne tepki verdiniz..Küfür edermiydiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanar_yam

quote:

taiları oraya koymanın bi anlamı yok.bende senin gibi biliyodum taşları oraya koyduğum halde 4 taşa kaldırdılar ayrıca bi kişiyi 30 taş varken 4 taşa kaldırmak adiliktir,emek hırsızlığıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoM_X -- 30 Mayıs 2006; 22:22:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: stunned

walla bizim cafedede 60 lwl bi ark war o da bi priest yaklaşınca direk heycen yapıp taşları yakıyo

70 lwl da düşünemiyorum

bu arada gold premıumda yatınca we 30 taaşa kalkınca 01,00

pff 60 da 4 taş lokum gibi geliodu bana
    kasması zor değil ama 61 olunca iş değişir
  • quote:

Buraya mesaj atanların hepsi LameR galiba..Siz 70 olsanız 4 taşla kaldırsalar ne tepki verdiniz..Küfür edermiydiniz

%50 haklısın
    %50 haksız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

lamer ne demk bilgin varmı acaba

4taşa 70 level adamı gözünü kırpmadan kaldıran rezzere ditorlar lameri..Goleme çeken magelere.KOxp yapan roquelere.Sen kendi şayet bu işlerden uzak duruyorsan oh ne ala..Eyerki bunlardan birini bile yaptıysan ozaman lamer grubuna giriyorsun. :) Ben kötü işler yapanlara kendim kısaca LaMeR diyorum LaMeR demek çocuk demek deyil el betteki uzun ve güzel bi açılımı var

• adamın üstüne koşa koşa 4 taş rezzer gelio ben olsadım diek alt f4 çekerdimm korkunç bişe koşa koşa 4 taş rezz gelio
  • lamer acemi demekti galiba.?
  • sorgusuz sualsiz kaldiran tum rezzerleri kiniyorum. yaptiklari adiliktir.
  • nitro gine mantık show yaptın bencede doğru ayrıca size yapılsaydı bu şekilde konumazdınız oyun olsada orda adam o lwla getirmek için yıl harcamıştır topic açanı kınıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.