Şimdi Ara

lwl70 adama 4 tas rez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    elegance clanın baskanı dewil_dragonun uruklara öldügünü gördüm
    4tas rezimvardı
    yanına gittim
    anında kendine dc verdirtti
    bunu nasıl basardı
    ben kendime dc verdirtince en az 2dk oyunda kalıyorum

• dc degilde sc yapmıştır tabi lvl 70 üstüne doğru gelen bi 4 taş rezi görünce hemen korkup sc yapmıştırr

EDIT : resim açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 30 Mayıs 2006; 16:05:02 >
  • sende usulca yaklaşcakdın çat 4 taşı koyup anında town ve server deiştiricekdin :D
  • ADAMA NE KOYARDI BEA
  • ben rezzer dıılım mesela adama dıorum 4 taş yeter dımı yok dıo adam +60 shell falan adam 1 dk sonra select atıo
  • adam akıllı
  • Buraya mesaj atanların hepsi LameR galiba..Siz 70 olsanız 4 taşla kaldırsalar ne tepki verdiniz..Küfür edermiydiniz
  • 70 lvl bile olsa rezzlenmek ok'a basmaktan iyidir çünkü 30 taş ile 4 taş arasında sadece %20 fark vardır. 10 milyon xp gittiyse 7m yerine 5m geri geliyor Premiumsa iş çok değişiyor.

70 lvl olmuş bir adamın premium alması gerekir ve premiumu olan biri %70 Respawn scroll alması daha mantıklı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 30 Mayıs 2006; 22:34:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oscar1234

Buraya mesaj atanların hepsi LameR galiba..Siz 70 olsanız 4 taşla kaldırsalar ne tepki verdiniz..Küfür edermiydiniz

laflarına dikkat et
  • adam golddur büyük ihtimal. %2.5 kaybeder. üstüne 30 taş rez hiç kaybetmemiş gibi..
  • walla bizim cafedede 60 lwl bi ark war o da bi priest yaklaşınca direk heycen yapıp taşları yakıyo

70 lwl da düşünemiyorum

bu arada gold premıumda yatınca we 30 taaşa kalkınca 01,00
  • kardes sc yapmasina gerek yoktu o baska bi nedenden yapmistir bence ;)

cunki inventory deki taslari yok etme yerine koyup ok e basmazsaniz sizi hicbir resser resleyemez sorna sizi resleyecek arkadasiniz geldiginde cancele tiklarsaniz taslar geri gelir inv ve reslenebilirsiniz bilmeyenler icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

70 lvl bile olsa rezzlenmek ok'a basmaktan iyidir çünkü 30 taş ile 4 taş arasında sadece %20 fark vardır. 10 milyar xp gittiyse 7m yerine 5m geri geliyor

70 lvl olmuş bir adamın premium alması gerekir ve premiumu olan biri %70 Respawn scroll alması daha mantıklı olurdu.

10 MİLYAR EXP Mİ?
  • Beni sormadan etmeden 4 taşa kaldıran adamı serverdan silerim yaşatmam o kadar kesin konuşuyorum...
  • quote:

Buraya mesaj atanların hepsi LameR galiba..Siz 70 olsanız 4 taşla kaldırsalar ne tepki verdiniz..Küfür edermiydiniz

lamer ne demk bilgin varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

sende usulca yaklaşcakdın çat 4 taşı koyup anında town ve server deiştiricekdin :D

basima böyle bisey gelmedi ama gecen yıldı galiba lvl 57 dim (warrior)
    shadow kesiyordum 3 tane vuruyordu ayni anda arkada heal var tabi..
    bi tane nowaci geldi bana galiba 2 skill 51 seklinin aynisi atti tahminim biri düz 51 digeri thorn
    sonuc:30 can kaldi shadow kesti bi sürü ex gitti.
    sonra 4 tasa kaldirdilar
    hihihihi aklima geldikce gülerim
    simdi aynısini raven harpy kesmeye calisan zavalli magelere yapiyom..
    hepsini kestiriyom ravenlere bende np 170k oldu birazda ravenler np kassın dimi

• ben le bı sele 1 defa karsılastım acemılıgıme daha olmaz ıns
  • ben 60 ım bi ara kaldrmışlardı 4 taşa ya :( trollking keserken yattım sonra yandakı ks partyden bi adam kaldrdı neyse kı premıum war fazla bişi olmadı
  • şaka gibisiniz hiç taşsız kalkmıyorsunuz galiba.ok çıktığı an tak basarım(lvl 60 ve 61).60 lvl da hele çıldırmak ne alaka 1 saat kas geri gelir nolcak yani.zaten topu topu ayda 1 ölür dikkatli biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitromaniac_ -- 30 Mayıs 2006; 21:46:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeRVaN

quote:

laflarına dikkat et

+1 katılıyorum....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.