Şimdi Ara

Lycamobile Comviq Vectone Facebook Twitter Instagram Tinder Whatsapp dogrulamalarınız icin hatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Lycamobile Comviq Vectone Facebook Twitter Instagram Tinder Whatsapp dogrulamalarınız icin hatlar
    Lycamobile Comviq Vectone Facebook Twitter Instagram Tinder Whatsapp dogrulamalarınız icin hatlar

SATIŞ INTERNET SİTEMİZ :www.simkartsatis.com
    Whatsapp Destek ve satış : +31685845778
    EN AZ SATIŞ ADETİ 5 DİR
    İstanbul Mecidiyeköy Ortaköy Sarıyer Taksim konumları elden teslim edebiliriz.
    Ödeyeceğiniz tutara kargo ücreti dahildir.
    5 ADET 40 TL DİR.
    HATLAR ANINDA AKTİF OLUR ŞÖYLE BİR SLAYT VİDEOMUZ MEVCUThttps://www.youtube.com/watch?v=ZwQ-nncSHLw

Sim kartları kullanabileceğiniz yerler
    * – Youtube ve Google nin tüm doğrulama işlemlerinde kullanabilirsiniz.
    * – Facebook , Twitter , instagram , Yandex hesapları açarken telefon doğrulamasıyapabilirsiniz.
    * – Yandex , hotmail , outlook, gmail ,vk.com , mail.ru, azure, amazon … gibi bir çok web sitesinden hesap açıp doğrulama yapabilirsiniz.
    * – Kısacası telefon(gsm) ile mobil onay yapılacak her yerde çalışıyor.
    * – Youtube Kanallarınızı mobil onay yapabilirsiniz.
    * – Facebook hesabı açıp telefon onayından geçirebilirsiniz.Sorunsuzdur.
    * – Twitter , instagram hesapları açarak mobil onay yapabilirsiniz.
    * – Azure,amazon tarzı sitelerden onay alabilirsiniz.
    * – Knight online vs. tarzı oyunlarınızı onay yapabilirsiniz.
    * – Mobil onay işlemleri yapılan her işlemlerinizde kullanabilirsiniz.OTP açabilirsiniz.
    * – Google Adsense hesabınızı Mobil Onay yapabilirsiniz.
    * – Whatsapp için Kullanabilirsiniz.
    * – Tüm dünyada kullanabilirsiniz heryerde çalışır.
    * – SMS onayı yapacaksanız kontür yüklemenize gerek yoktur.
    * – Twitter aramalarında kullanabilirsiniz.
    * – Kontür yüklemeden de kullanabilirsiniz. sms,whatsapp vs her türlü işleminiz için kullanabilirsiniz.
    * -Facebook’ta sposnsorlu reklam açabilirsiniz. Mobil ödeme ile reklamda kullanabilirsiniz.

Bilinmesi gerekenler
    1-Sms alımı ücretsizdir.(Satış amacımızı budur zaten.hertürlü aktivasyon kullanımlarınız)
    2-Gerçek kartlardır.telefonunuza taktıgınız an numaranız otomatik olarak tanımlanır ve anında kullanmaya başlayabilirsiniz.
    3-Kartlar Rooming sistemi ile çalışmaktadır.
    4-Kartlar Sıfır olup herhangi bir kişi adına kayıtlı değildir.
    5-Kartlar Vodafone ve Turkcell ile ortak çalışmaktadır.
    6-Kartlar Tr deki gibi 6 ay süreli açık kalabiliyor
    7- standard, micro ve nano sim kart iç içedir, istediğiniz telefonda kullanabilirsiniz.
    8-tüm dünyada kullanabilirsiniz heryerde çalışır.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 40 TL Miktar : 108 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Beşiktaş Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 5 tane Lycamobile siparişi verdim 44TL ödeme yaptım kargo ücreti dahil. Bugün kargo geldi ve 12.75TL ücret istedi. Neyse dedim ödemeyi yapıp zarfa baktım sadece 1 tane sim kartı vardı. Whatsapp üzerinden iletişime geçeyim dedim geçemiyorum. Bütün numaralarını değiştirmişler iletişime geçmek mümkün değil. Başkalarını da dolandırmışlar alışveriş yapmayın bunlardan. İsteyene kanıt sunarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.