Şimdi Ara

Mozilla, Firefox'a sohbet robotu ekliyor: ChatGPT ve Google Bard gündemde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mozilla, Firefox'a sohbet robotu ekliyor: ChatGPT ve Google Bard gündemde
    Mozilla, Firefox tarayıcısına bir sohbet robotu eklemeye hazırlanıyor. Aktarılan bilgilere göre şirketin planları arasında iki popüler teknoloji var. İnternet tarayıcısına ya OpenAI'nin ChatGPT'si ya da Google Bard'ın entegre edilmesi gündemde.

Ayrıca Bkz.Redmi'den uygun fiyatlı 27 inç monitör: 100 Hz yenileme hızı ve 85 dolar fiyat

Hangi sohbet robotunun kullanılacağına ilişkin nihai karar OpenAI ve Google ile yapılacak görüşmelere bağlı. Mozilla, Firefox'taki kullanıcı deneyimini iyileştirmek için her iki teknolojinin avantajlarını ve işlevselliğini birleştiren en uygun çözümü bulmak istiyor.

Mozilla, Firefox'a sohbet robotu ekliyor: ChatGPT ve Google Bard gündemde

Google ile Mozilla zaten iş ortağı

Google'ın zaten Mozilla ile devam eden bir iş birliği var. Şirket Firefox'ta varsayılan arama motoru olmak için her yıl firmaya yüz milyonlarca dolar para ödüyor. Ancak Mozilla, arama ve sohbet robotunu birbirinden ayırdığı için farklı bir anlaşma söz konusu olabilir.

Sohbet robotunun Firefox'a entegrasyonu ve zaman çizelgesine ilişkin henüz net bir bilgi yok. Mozilla'nın yeni özelliği geliştirmek için çalışmalarına devam ettiği bildiriliyor. Şirket yapay zeka ve arama teknolojisi alanında önde gelen şirketlerle en iyi nasıl iş birliği yapabileceğini araştırıyor.

Kaynak:https://www.theinformation.com/articles/google-and-openais-next-battleground-firefox

• Firefox'a karşı hep bir sempatim oldu. Varsayilan browser olmayı hak ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 20 yıldır hep Firefox kullanıyorum, hem Windowsta, hem MacOs'ta...

• firefoxa daha dün geçtim bard gelirse ben giderim, chatgpt olabilir.

• Firefoxu 2008 den beri kullanırım 4 yıldır chrome alıştım diğer tarayıcılar bana yavaş çalışıyormuş gibi geliyor.

• Bard gelirse Firefox sempatimi kaybeder.

• Mozilla ChatGPT'yi seçmeli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • google B nin muhabbeti daha samimi :D

• Firefoxu verilerimizi google kadar sömürmüyor ve sömürülmesine yardımcı olmuyor die kullanıyorum, umarım chat-gpt ile anlaşır.
    Firefox don't be evil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortama ayak uydursunlarda ister chatCPT ister google B olsun :)

• Google Bard 'ı az önce deneyeyim dedim. Türkçe bilmiyor ki bu bot. Bana tavsiyesi de sen ingilizce sor ben ingilizce cevap vereyim sem bunu google translate ile çevir. Olur!

ChatGPT'ye en devrik cümlelerle karman çorman soru soruyorum. Bot cümle içinde neyi hedeflediğimi ne anlatmak istediğimi bildirir kelimeleri bulup en anlaşılır şekilde cevap veriyorken, Bu Google Bard çöp kalır yanında.

Umarım Firefox ChatGPT ile anlaşır.

• firefox kullanıyorum bende arama motoru olarak google bırakalı çok oldu

• Google, Bard'ı gitsin Chrome'a entegre etsin. Firefox ChatGPT'yi tercih etmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır Firefox kullanan biri olarakMozilla, Firefox'a sohbet robotu ekliyor: ChatGPT ve Google Bard gündemde  ben de CHATGPT nin gelmesi taraftarıyım.Mozilla, Firefox'a sohbet robotu ekliyor: ChatGPT ve Google Bard gündemde 

• Gülse EbrarAksu VB7BV G kullanıcısına yanıt

Olum ne alaka lan konu ile ilgili?

Şöyle bir linkin olduğu mesajı nasıl silmediniz ve hesaba neden perma atmadınız?

• Firefox yine yaptı yapacağını

• İkiside kötü gemini 1.5 pro önemli derecede daha zeki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.