Şimdi Ara

Lycaon Hammer mı - Lobo Hammer mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
13.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

charında hp yok undy ile 7.5k hp bi priest için felaket otoda değilsen direk free np o yüzden hp artırman lazım resistance değil . hiç yoktan lobo +3 alıp dual legi yapsan yine daha güzel olacaktır.

Dediklerinizden yola çıkarak HP ye yüklenmem gerektiğine karar verdim. Dual legio +7 lobo alıcam. Çünkü body belt takıyorum birde , body yerine ske takınca o kadar hp düşecek.

Güzel olur ama +7 lycaon taraftarıyım ben yine de

• Bence lobo lycanda alacagın str bi işe yaramaz lobo hp bakımından daha güzel malum kosp yüzünden mage filanda kalmadı ortalıkta
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Bence ikisi de çöp

bence post kasıyosun

diğer takılara bağlı yüzüklerin lb ise hpde azsa lobo kullanabilirsin hp sorunun yoksa lycaon en ideal hammer

Evet ayda bir ko bölümüne uğrayıp 2 post atıyorum ve post kasıyorum. Çok seri ilerliyorum post kasma yolunda , 6 yıl sonra yarbay olcam. Sen fazla kafanı yorma ben 5 yıldır bu bölümdeyim

@ KirkLeeHammet;

Bence holy al.

Bir de bu konu epey işine yarar :http://forum.donanimhaber.com/m_20640918/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

Bence ikisi de çöp

bence post kasıyosun

diğer takılara bağlı yüzüklerin lb ise hpde azsa lobo kullanabilirsin hp sorunun yoksa lycaon en ideal hammer

Evet ayda bir ko bölümüne uğrayıp 2 post atıyorum ve post kasıyorum. Çok seri ilerliyorum post kasma yolunda , 6 yıl sonra yarbay olcam. Sen fazla kafanı yorma ben 5 yıldır bu bölümdeyim

@ KirkLeeHammet;

Bence holy al.

Bir de bu konu epey işine yarar :http://forum.donanimhaber.com/m_20640918/tm.htm

Sağolasın bakıyorum

•  Lycaon Hammer mı - Lobo Hammer mı?

+ dual foverin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

Lycaon Hammer mı - Lobo Hammer mı?

+ dual foverin

bişey soracam 10 mp rec ne işe yarıyo int pri atak mı yapıyorki yoksa buff falan atarken yarıyor mu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bence ikisi de çöp

bence post kasıyosun

@ KirkLeeHammet;

Bence holy al.

Sağolasın bakıyorum

Johhny Bravo nun verdigi linke baktimde herkes holy demis. Sirf 22 def icin. lycaonla verdigi hp ler ayni. Ama lycaonda 22 def yerine hepsinden 50 resist var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence ikisi de çöp

bence post kasıyosun

@ KirkLeeHammet;

Bence holy al.

Sağolasın bakıyorum

Johhny Bravo nun verdigi linke baktimde herkes holy demis. Sirf 22 def icin. lycaonla verdigi hp ler ayni. Ama lycaonda 22 def yerine hepsinden 50 resist var.

Sen oyun içi hile durumuna ve playerlara göre karar ver. Ben 3 yıldır cz ye çıkmıyorum. Aktif playerlık hayatım da 1.5 yıl önce son buldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Bravo -- 9 Haziran 2010; 0:28:00 >

• hic dusunme tabi ki de lobo .heryer mage olsa kac yazar verdigi hp resstlere esittir.
  • bonuslardanda belli olduğu gibi resistler olsun str bonus olsun lycan daha iyi duruyo .
  • Resist istiyorsan LYCAON
    Hp istiyorsan LOBO
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

Resist istiyorsan LYCAON
    Hp istiyorsan LOBO

Ciddi mi?

Bu arada holy animor aldım
  • Lobo hammer düştü sabah bana sammadan.1 gb ye sattım diesde
  • bence ikisinide alma holy zaten almıssın en iyisi o eger illa lobo veya lycoan hammer alacam diyorsan kesinlikle lobo sonucta koxper dolu cz sana resist cok önemli deyil hp daha önemli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

Resist istiyorsan LYCAON
    Hp istiyorsan LOBO

Ciddi mi?

Bu arada holy animor aldım

İyilik yaramıyor yauf..

• her türlü lycaon iyidir fr si çok önemli lobonun az bir hp vermesi çok da önemli degildir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.