Şimdi Ara

Lycaon Hammer mı - Lobo Hammer mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
13.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lycaon

7 health
    50 fr
    50 gr
    50 lr
    18 str

Lobo
    7 health
    170 hp ( sanırım )
    50 lr
    18 dex.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammet -- 8 Haziran 2010; 12:44:51 >

• Mage çoksa serverinde lycaon az ise lobo
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Mage çoksa serverinde lycaon az ise lobo
    Şu devirde pek mage kalmadığını varsayarsak Lobo hp açısından daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Mage çoksa serverinde lycaon az ise lobo
    Lycaon hammer derim ben şahsen, diğer takılarına da bağlı gerçi(küpeler c.e, neck wp, belt light belt of life falansa lobo tercih ederim) ama bir priestin stun yemesi gerçekten mide bulandırıcı bir durum hiç tasvip etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robdelphia

Lycaon hammer derim ben şahsen, diğer takılarına da bağlı gerçi(küpeler c.e, neck wp, belt light belt of life falansa lobo tercih ederim) ama bir priestin stun yemesi gerçekten mide bulandırıcı bir durum hiç tasvip etmem

Alıntıları Göster
    Lobo banada daha mantıklı geldi ama serverdaki priest arkadaşlarım lycaon önerdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

Lobo banada daha mantıklı geldi ama serverdaki priest arkadaşlarım lycaon önerdiler

Alıntıları Göster
    Lycaon
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusT1Turk

Lycaon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    +6 Lycoan Staff Mı +9 Wood mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: L[e]gi0n

quote:

Lycaon

Alıntıları Göster
    lycoan tabiki mukemmel resistance veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: L[e]gi0n

quote:

Lycaon

Alıntıları Göster
    lycaon verdiği resistanslar yeter ,,

• quote:

Orijinalden alıntı: _baron_

lycaon verdiği resistanslar yeter ,,

Alıntıları Göster
    Laycoan tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horizons.

Laycoan tabi ki.

Alıntıları Göster
    Lycoan tak dostum

Nedenide çok basit, nt giriceksiniz sana orda kuleler vurucak, resislerinin sağlam olması lazım 100 150 canın fazla olsa ne olur olmasa ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

Lycoan tak dostum

Nedenide çok basit, nt giriceksiniz sana orda kuleler vurucak, resislerinin sağlam olması lazım 100 150 canın fazla olsa ne olur olmasa ne olur

Alıntıları Göster
    Bence ikisi de çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Bence ikisi de çöp

bence post kasıyosun

diğer takılara bağlı yüzüklerin lb ise hpde azsa lobo kullanabilirsin hp sorunun yoksa lycaon en ideal hammer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 8 Haziran 2010; 14:30:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Bence ikisi de çöp

bence post kasıyosun

diğer takılara bağlı yüzüklerin lb ise hpde azsa lobo kullanabilirsin hp sorunun yoksa lycaon en ideal hammer

Alıntıları Göster
    Charın ;

Undy le 7.5k hp si var. Elinde herhangi bir silah yok.
    Resistleri şöyle : 114 fr , 84 gr , 84 lr

Charda kayda deper bir takı yok. Silahı aldıktan sonra takı alıcam.

@Johhny

Başka önerin nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammet -- 8 Haziran 2010; 14:37:38 >

• quote:

Charın ;

Undy le 7.5k hp si var. Elinde herhangi bir silah yok.
    Resistleri şöyle : 114 fr , 84 gr , 84 lr

Charda kayda deper bir takı yok. Silahı aldıktan sonra takı alıcam.

@Johhny

Başka önerin nedir

Alıntıları Göster
    ozaman eline bi tane tooth alıp takını dizsene silah o kadar önemli birşey değil takı daha önemli. lycaon 7 nin vereceği hp yi toothdan alırsın resistance da takılardan gelir + alacağın takıya görede defans geleceğini düşünürsen takı silahdan daha önemlidir.

serverın piyasasını bilmiyorum ama kronosda +7 lycaon hammer fiyatına dual legionnaira band alınabiliyor.

• quote:

ozaman eline bi tane tooth alıp takını dizsene silah o kadar önemli birşey değil takı daha önemli. lycaon 7 nin vereceği hp yi toothdan alırsın resistance da takılardan gelir + alacağın takıya görede defans geleceğini düşünürsen takı silahdan daha önemlidir.

serverın piyasasını bilmiyorum ama kronosda +7 lycaon hammer fiyatına dual legionnaira band alınabiliyor.

Dual legion yerine , +7 lycaon alıp yanınada dual foverin almayı düşünmüştüm.
  • quote:

quote:

Dual legion yerine , +7 lycaon alıp yanınada dual foverin almayı düşünmüştüm.

Alıntıları Göster
    charında hp yok undy ile 7.5k hp bi priest için felaket otoda değilsen direk free np o yüzden hp artırman lazım resistance değil . hiç yoktan lobo +3 alıp dual legi yapsan yine daha güzel olacaktır.

• quote:

charında hp yok undy ile 7.5k hp bi priest için felaket otoda değilsen direk free np o yüzden hp artırman lazım resistance değil . hiç yoktan lobo +3 alıp dual legi yapsan yine daha güzel olacaktır.

Alıntıları Göster
    Eğer kulelere tanklik yapicaksan lycaon hammer , yok atak parti takilirim nt girmem diyorsan lobo hammer. Ama benim cypher'da iken priestimde kullandıgım Holy animor du +7 si 20 küsür defans resist. hp veriyor priest icin en güzel hammer bana kalirsa holy animor. Ama okudugum kadariyla ic takın yok. ikl olarak eline tooth +3 falan al saglam bir hammer alana kadar işini görür. dual old rol , dual old sse , old ep , bir de old harpy belt. bunlari düzdükden sonra tooth u holy animor yaparsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIg0rk3mIII -- 8 Haziran 2010; 14:55:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII

Eğer kulelere tanklik yapicaksan lycaon hammer , yok atak parti takilirim nt girmem diyorsan lobo hammer. Ama benim cypher'da iken priestimde kullandıgım Holy animor du +7 si 20 küsür defans resist. hp veriyor priest icin en güzel hammer bana kalirsa holy animor. Ama okudugum kadariyla ic takın yok. ikl olarak eline tooth +3 falan al saglam bir hammer alana kadar işini görür. dual old rol , dual old sse , old ep , bir de old harpy belt. bunlari düzdükden sonra tooth u holy animor yaparsin.

Holy animorda düşündüm ama 22 def için pek değmez sanırım.

Charda old ep, dual old sse , body belt , dual old fr var. Lobo ya da Lycaonun yanında yüzük ve belt alacaktım. Level şuan 75.
  • quote:

Dediklerinizden yola çıkarak HP ye yüklenmem gerektiğine karar verdim. Dual legio +7 lobo alıcam. Çünkü body belt takıyorum birde , body yerine ske takınca o kadar hp düşecek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.