Şimdi Ara

lys 2014 BİYOLOJİ cevabı netleşmeyen soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meyve sekonder büyüme sorusunun net cevabı ne biyoloji hocasına soran var mı

• Agacin govdesi olusmadan dal ve meyvelerin olusmasi bana mumkun gorunmedi o yuzden meyve yaptim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

Agacin govdesi olusmadan dal ve meyvelerin olusmasi bana mumkun gorunmedi o yuzden meyve yaptim.

bende meyve yaptım hatta çok kolay soru dedim sınav esnasında ama bu adar tartılaşacağını tahmin edemezdim
  • yok mu cevabını öğrenen yahu
  • Up

• cevabın sekonder büyüme, sporla üreme ve iletim demetleri olmadığı kesin. sekonder büyüme değil çünkü açık tohumlularda görülüyor. ben meyve işaretledim ama açık tohumlu bitkilerin meyvesi kozalak ve açık tohumlular evrim basamaklarında kapalı tohumlulardan önce. o yüzden meyve olmayabilir. galiba rüzgarla tozlaşma.
  • Sekonder büyümeyi kambiyum sağlar diye düşünerek onu işaretledim sonuçta kambiyumda kapalı tohumluların çift çenekli grubu dışında yok .

• Sekonder büyüme açık tohumlularda da var. Rüzgarla tozlaşma tek çenekli buğdaygillerde de var. Meyve oluşumu yaptım ama o da çok saçma bu soru çok tartışmalı

• Rüzgarla tozlaşma..

• evrim falan deyince direk varyasyona oynadim döl alması dedim affafafasaszas

• Kambiyum ile sekonder ayni zaten dedim meyve isaretledim. Döl almasi olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: gövde gösterisi

Meyve sekonder büyüme sorusunun net cevabı ne biyoloji hocasına soran var mı

Nasıl tartışılıyor anlamadım bu soru bile tartışılıyorsa bir hinlik aramak lazım.

Açık Tohumlu Bitkiler -> ÇAM (Sekonder büyüme var, meyve yok.)

Konu kilit, üye ban.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.