Şimdi Ara

ygs 2014 Türkçe eser sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eserler hakkında bilgi veriyordu, insan yazıyor, yüzyıllardır yazıyor. ama ne oluyor? toz olup gidiyor... falan diye bir paragraf.
    2 soru sorulmuştu o paragraftan.
    sorunun birine tanık gösterme yaptım, diğerine
    Kalıcılık uzun yıllarda belirlenir ve Eserin değeri zamanla anlaşılır şıkları arasında kaldım, uzun yıllarda belirlenir olanı işaretledim, hatırlayan var mı?

• Hatirliyorum 2 side doğru kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eserin değeri ile ilgili olanı işaretledim.
  • hangisi doğru hangisi yanlış nasıl bilecez peki şimdi biz sonuçlar açıklandıktan sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknykc

hangisi doğru hangisi yanlış nasıl bilecez peki şimdi biz sonuçlar açıklandıktan sonra?

çoğunluğa göre dicem de
    her şık eşit abi dh de
    napcaz:(
  • Eserin değeri değişir eminim. Diyordu kimileri önemsizleşir vs.
  • Her eserin bir zamanı vardır gibi olan şıkkı işaretlemiştim.

Öğrenemeyeceğiz ancak böyle ortak kanaat getirip anlarız hangi sorularımız doğru diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokollu Mehmed Paşa

Eserin değeri değişir eminim. Diyordu kimileri önemsizleşir vs.

eserin değeri değişir yoktu ki, eserin değeri zamanla anlaşılır falan diyor.
    paragrafta herkesin başyapıt saydığı kitap birden önemsizleşir ve kimsenin umursamadığı kitap sapasağlam ayakta kalabilir diyordu.
  • İkilem arasında kaldığım için o soruyu yapmamıştım ama açıklanmama durumu gerçekten kötü.
  • quote:

quote:

paragrafta herkesin başyapıt saydığı kitap birden önemsizleşir ve kimsenin umursamadığı kitap sapasağlam ayakta kalabilir diyordu.

bende bir eserin kalıcılığı uzun zamanda anlaşılırı işaretledim
  • O soru toplumsal ihtiyaclar degil miydi zamani olsa bazi eserler eskiden kalici değildi ama simdi kalici diyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: theoneking

O soru toplumsal ihtiyaclar degil miydi zamani olsa bazi eserler eskiden kalici değildi ama simdi kalici diyodu

yok hocam ya o şıkkı direk eledik biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Her eserin bir zamanı vardır gibi olan şıkkı işaretlemiştim.

Öğrenemeyeceğiz ancak böyle ortak kanaat getirip anlarız hangi sorularımız doğru diye

Ben de her eserin bir zamanı vardır yaptım, soruda hiç eserin kalıcılığı zamanla anlaşılır gibi bir bilgi yoktu ki; ordan anladığım bazı eserler gelip geçer kısa süre kalır bazıları da uzun yıllar kalır. Yani her eserin bir zamanı vardır mıydı neydi şık.
  • Kalıcılık dedim ben de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalıcılığın zamanla belirlenmesi yaptım

• aknykc kullanıcısına yanıt
    bende aynı cevapları verdim seninle ve %55 doğrudur diyorum ikinci sorumuz. ilki kesin
  • hedef 40'ta 40 diye girdiğimiz Türkçe'den habire yanlış çıkıyor, 35i düşmesek bari
    bir an önce açıklansa da şu sonuçlar kurtulsak şu eziyetten.
  • ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 25 Mart 2014; 22:40:43 >
  • Ben de her eserin bir zamanı vardır dedim.Çünkü yuzyılar sonra okunması için yazanlar falan diyordu.

• quote:

quote:

Eserin değeri zamanla değişir diyordu diye hatırlıyorum ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.